flat mage diett plan

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-10-16
Den beste måten å trimme flab fra midsection er å kutte ned på kalorier og spiser mindre, mer hyppige måltider gjennom dagen. Øvelse spiller også en stor rolle fordi du fortsetter å brenne kalorier selv når du er ferdig. Den gode nyheten er, trenger du ikke å sulte deg selv til å ha en flat mage. Du trenger bare å gjøre kloke valg

Start med frokost

Studier har vist at å spise frokost faktisk hjelper i å miste vekt. Dette betyr ikke en stor frokost med egg, bacon og pannekaker. Det bare betyr å få noe sunt i systemet ditt før du begynner dagen. Hvis du vil ha en flat mage, god frokost valgene inkluderer fettfattig yoghurt og frukt, eller en bolle med fiberrik frokostblanding og skummet melk, eller hvis du har det travelt, en lav-kalori protein shake.

Legg en Snack

Små, kan sunne frokoster hjelpe deg å miste vekt, men de gjør lite når ideen er å dempe sult. Så det er OK-enda viktigere-å legge til et lett måltid mellom frokost og lunsj. Dette, selvfølgelig, vil hjelpe deg å unngå overspising ved lunsj eller føler at du er frata deg. Så ta et eple, banan, eller noen druer eller rosiner til å knaske på mens du venter på at lunsjpause.

Do Lunsj

Hvis du følger pre-lunch plan og fyll opp med sødmefylte frukter, korn og yoghurt, kan du bli craving noe salt. Med det i tankene, en god, sunn, kalorifattig lunsj kan bestå av en liten salat med lavkalori dressing, toppet med gulrøtter, tomater og kanskje litt lys tunfisk (gå lett på mayo, med ikke mer enn en spiseskje per kopp tunfisk). Og tro eller ikke, kan du i stedet bruke salat med hverdagslige sandwich av mager kalkun eller kylling bryst, salat, tomat og sennep. Gå for hvete eller andre hele korn brødet i stedet for hvitt, fordi hvete vanligvis har færre kalorier og alltid har mer fiber.

Snack Igjen

Hvis du spiste en liten lunsj, sjansene er du ikke gjøre det til middag uten noen sultfølelse. Så det er OK å snack på nytt. Den beste tiden er midt punktet mellom lunsj og middag. Gå for en annen del av frukt, eller kanskje noen selleri eller brokkoli med lav-fett, lav-kalori grønnsak dip. Og den beste nyheten er, når det gjelder frukt og grønnsaker, kan du spise så mye du vil-forutsatt at de ikke er belagt i karamell eller fetende ranch dressing

Middag Time

Middag vil ikke lenger være. din største måltidet på dagen hvis du ønsker å flate magen. Faktisk bør det være samme størrelse som de andre. Noen god middag ideer er en porsjon bakt kylling eller grillet laks, med en side av kokte grønnsaker eller en salat. Hver servering bør være omtrent på størrelse med knyttneven din, og igjen, er en nøkkel til å bruke kun lys dressinger og sauser. Prøv å bruke soya saus, tomatsaus eller krem av soppsuppe på kylling eller fisk for ekstra smak.


Previous:nothing Next:gastrisk bypass prosedyrer

Relaterte artikler


 • hvordan du velger effektive dietter
 • deilig diabetiker matlaging
 • hvordan du kan spare penger bringe lunsj til arbeid (og liker det!)
 • hvilke matvarer øker stoffskifte?
 • den beste dietten for hurtig vekttap
 • matvarer som redusere mage fett
 • hvordan å miste vekt i ansiktet
 • Hvordan velge et vekttap kosttilskudd
 • enkel diabetiker matlaging
 • hvordan du kan redusere sjansene for hjerteinfarkt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com