fri en uke diett plan

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-10-30
Hvis du vil føle deg mindre oppblåst eller forsøker å rense kroppen for giftstoffer, kan da dette gratis en-ukes plan være det du leter etter. Du kan også søke etter riktig kosthold, og ønsker å prøve de ut for en uke før du forplikter. Uansett årsak, før du går på noen diett, bør du alltid diskutere det først med legen din

Du trenger:.
Din poeng kalkulator /finder

Redusert Calorie dietter

Det er mange en-uker lav kalori diett planer som er tilgjengelig på nettet. De oppgir at i en uke, vil du miste vekt. Noen har til og med at du vil se bedre av helgen. Alle disse dietter har et felles tema: Spis mindre og spise sunt. Ladies Home Journal sine en-ukes diett plan innebærer spise 500 færre kalorier om dagen enn du for tiden spiser, samt trene nok til å brenne 250 kalorier om dagen. Dette en-ukes diett plan inkluderer spise hele korn korn, sandwich wraps, taco salat og frisk frukt. Den sier også at å kutte 500 kalorier om dagen kan, for noen mennesker, være så enkelt som å kutte ut kalori drikker som brus og søt te. For å brenne 250 kalorier, kan du for eksempel ta en 20 minutters rask gange, etterfulgt av trapper i 10 minutter.

En annen gratis én uke lav-kalori diett menyen plan er DTOUR kosthold opprettet av helse og fitness eksperter fra Prevention Magazine. Mens kosthold er utviklet for å hjelpe personer med diabetes kontrollere blodsukkernivået, er det en diett alle kan gjøre. Det vil ikke bare senke blodsukkeret, brenner det også fett. Den frie en-ukes meny plan tilgjengelig online inkluderer spise grønnsaker omeletter, yoghurt, helkorn pannekaker, tunfisk og svin indrefilet.

Detox Diet

En detox diett er laget for å hjelpe deg å miste vekt mens rense ut kroppen for usunne giftstoffer. Det er ganske mye kontrovers om detox dietter (se Ressurser), så igjen, må du diskutere dette alternativet med legen din før du begynner.

Det er mange en-ukes detox diett planer, inkludert ett designet av dr. Kiki Sidhwa, forfatter av "The Quintessence of Natural Hygiene for helse og lykke. " Hans detox diett bør egentlig begynne med å drikke bare renset vann i tre dager før den faktiske spise en del av dietten. Så for en uke, vil du spise en type frukt om gangen. For eksempel vil du spise bare honningmelon til frokost, bare appelsiner til lunsj og da bare bananer til middag. Etter en uke, bør du føle deg mye sunnere og veie litt mindre. Han foreslår deretter gå på en all rå mat diett hvis du ønsker å fortsette avrusning prosessen.


Previous:nothing Next:energi bar informasjon

Relaterte artikler


 • negative calorie diett informasjon
 • naturlig appetittdempende midler uten bivirkninger
 • hvordan å handle og lagre på Bondens marked
 • vekttap mat for kvinner
 • om 1200 calorie lav-fett dietter
 • cellulite kur av trening
 • super mat diett plan
 • hvordan du kjøper hoodia gordonii
 • hvordan kan en tenåring øke kroppsvekt?
 • hva slags mat inneholder isoflavoner?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com