gastrisk bypass prosedyrer

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-10-15
Gastric bypass er et kirurgisk inngrep for å behandle ekstrem fedme. Enkeltpersoner minst 100 pounds overvektig kan være kandidater for gastric bypass operasjon. Andre med spesielle medisinske tilstander som diabetes eller høyt blodtrykk som ikke er 100 pounds overvektig kan fortsatt bli vurdert som kandidater hvis ingen andre levedyktige alternativer finnes. Flere prosedyrer er tilgjengelige, avhengig av fysiske og følelsesmessige behov pasienten

Lap-Band

The Lap-Band er en restriktiv prosedyre, begrense mengden mat konsumert. En justerbar silikon bandet er plassert rundt magen, dele den i to deler, den mindre posen på toppen brukes til å spise. Mat tømmes sakte gjennom resten av magen og inn i tarmer ved hjelp av vanlige stier og tillate normal absorpsjon av næringsstoffer. Recovery er rask som operasjonen utføres laparoskopisk.

Roux-en-Y Gastric Bypass

Den Roux-en-Y gastrisk bypass er den klassiske og mest fremførte prosedyre. Denne malabsorptive prosedyren deler magen i to seksjoner, med den nye posen er koblet direkte til tarmen, utenom nedre mage og en del av tynntarmen. Som et resultat, er noen næringsstoffer ikke lenger absorberes fra maten -. Derav begrepet malabsorptive

Laparoskopisk Gastric Bypass

Laparoskopisk gastrisk bypass er et mindre inngrep, utført med 5 for å 6 små snitt. I tillegg til Lap-Band kirurgi, den tradisjonelle Roux-en-Y kan også utføres laparoskopisk. Ved hjelp av en tent omfang projisert på lukket krets TV, oppnår kirurgen en full oversikt over pasientens organer uten en åpen snitt. Recovery tid og dødelighet er begge redusert ved at disse sårene leges raskt. Ikke alle pasienter er kandidater for laparoskopisk kirurgi.

Silastic Ring Gastric Bypass

Den silastic ringen gastrisk bypass legger et annet nivå av armering til den tradisjonelle Roux-en-Y prosedyren, enten utført åpen eller laparoskopisk. I dette ekstrautstyret, er en mesh ring plassert rundt det nye uttaket konstruert fra posen til tynntarmen. Ringen hindrer utløpet fra strekker seg over tid, beskytter den lille diameter på åpningen. Selv om ikke anbefales for alle pasienter, er vekttap generelt forbedret med dette tillegg.

Vertikal Banded Gastroplasty

Vertikal banded gastroplasty (VBG) er en restriktiv prosedyre som Lap-Band. Det begrenser mengden av mat pasienten kan spise. Men, som Roux-en-Y prosedyre, er stifter eller suturer som brukes til å fysisk skille i magen i to deler, hvorav den ene brukes til å spise. I motsetning til Roux-en-Y prosedyre, er posen laget vertikalt i stedet for horisontalt for å dra nytte av eksisterende utløp til tarmen.


Previous:nothing Next:hvordan å lage middag for fem dollar # 4

Relaterte artikler


 • kosthold retningslinjer for hypoglykemi
 • breastfeeding vekttap plan
 • vektkontroll kirurgi
 • hvordan å lage middag for fem dollar # 4
 • Hva er de helsemessige fordelene av kosher dill pickles?
 • hvordan å øke bevisstheten om kvinners hjertesykdom
 • grunnen bison ernæringsmessige informasjon
 • dramatiske vekttap planer
 • ernæring for nyrer
 • hvordan du miste vekt raskt ved å unngå hvete
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com