guide til urte vekttap ingredienser

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-10-30
En fartsfylt livsstil og uregelmessig, har junk food-rik mat vaner laget fedme et vanlig problem i dag. Du kan ende opp med å betale hundrevis av kroner hvert år i å kjøpe vekttap kosttilskudd og legemidler eller melde deg inn i programmer som lover reduksjon av vekt. Men noen hjemme rettsmidler er også effektive urte vekttap ingredienser

Du trenger:. .
Poengene kalkulator /finder

Green Tea

Grønn te, rik på antioksidant sammensatte Catechin, hjelper øke hastigheten på stoffskiftet og vekke økt forbrenning av fett. I tillegg er koffein og polyfenoler del av grønn te forsterke termotilblivelsen, eller tempoet der kroppen forbrenner kalorier, fører til vekttap. Du kan ta et par på 400 milligram kapsler per dag, eller mellom 10 og 20 dråper grønn te skjr to ganger per dag. Disse kan legges til te eller mat som sauser og supper.

Madhulika

Den indiske urten madhulika, tilgjengelig i noen spesialitet urte butikk, er rik på den sammensatte Gymnema sylvestre. Når du tar dette stoffet, senker det din evne til å smake søtt. Med molekyler nesten identisk med glukose, dekker denne forbindelsen smaken reseptorer på tungen, som gjør kroppen din tror at du allerede har hatt for mye sukker. Dette reduserte sødme oppfatningen gjør du inntar færre karbohydrater og søtsaker, som til slutt nødt til å resultere i tap av vekt. Du bør ta ca 300 milligram av denne vekttap urten i kapselform, ikke mindre enn to ganger om dagen.

Guggul

Guggul, den klebrige utdrag av Mukul myrratre, er tilgjengelig på indisk urte butikker. Hovedsakelig gunstig for å senke kolesterol, hemmer dette urtemedisin for vektreduksjon plakk formasjon på blodårene, fremmer riktig funksjon av skjoldbruskkjertelen og leveren og hjelper kroppen i lett fettstoffskiftet. Dette fører til betydelig tap av vekt. Du kan ta en mengde på 500 milligram av skjær, tablett eller kapsel av denne harpiks tre ganger om dagen i tre måneder for positive resultater i vekttap plan.

Reishi sopp

reishi sopp, som vanligvis vokser på logger i naturen, har vært kjent i det uendelige som et potent kinesisk medikament for å øke metabolismen. Fordelaktig også for å styrke immunforsvaret og redusere tretthet, hjelper reishi du arbeide og trening for lengre perioder av gangen. Denne ekstra energien hjelper deg å forbrenne kroppsfett og miste vekt. Du kan ha mellom 10 og 20 dråper ekstrakt av sopp eller 600 milligram av pulver av urten som en kapsel hver dag for å redusere vekten.

Andre Herbal Ingredienser

Den capsaicin sammensatt av Cayenne pepper og den naturlige thyroid stimulerende sammensatte i tang og tare bidra til å redusere vekten ved å styrke kroppens fettforbrenning evne. Nettle hjelpemidler prosessen med sine thermogenic forbindelser, og ginseng øker energi og metabolisme, som alle fører til effektivt vekttap.


Previous:nothing Next:farlig hollywood dietter

Relaterte artikler


 • high-fiber, kalorifattig diett
 • ultrametabolism detox
 • den beste måten å rense kolon
 • nyttig dietter for kolesterol
 • hvordan gjøre protein kaffe
 • vekttap avrusning program
 • grønn te diett for vekttap
 • mat som inneholder ølgjær
 • hvor ofte bør du ta Hydroxycut?
 • type 2 diabetes diett plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com