hjelp med å miste vekt

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-10-07
Millioner av amerikanere i dag er overvektige, mykje på grunn av økende stillesittende-eller ikke-fysisk aktiv-natur av de fleste yrker og livsstiler. I denne hektiske verden, er det ofte vanskelig å ta hensyn til de faktorene som forårsaker fedme, som dårlig ernæring, mangelfull trening og mangel på tid til å undersøke din vekt innvirkning på helsen din.

Det er mye hjelp tilgjengelig i å miste vekt, blant annet gjennom non-profit statlige pedagogiske instanser som vekt-kontroll Information Network (WIN), samt andre alternativer, inkludert medisinsk behandling.

Body Mass Index

Det første skrittet for å få hjelp til vekttap er å finne ut hvor du står i forhold til dine nåværende vekt versus den vitenskapelig fastsatt mål vekt for deg. Til hjelp i dette, VINN gir et svært nyttig verktøy på deres hjemmeside, link under i Resources.

The body mass index, eller BMI, er et viktig verktøy for å finne ut hvor du er i form av vekttap behov. Leger, ernæringsfysiologer, og til og med personlige trenere bruker BMI tall, som er basert på en høyde /vekt-forhold, for å gi verdifull informasjon om din spesielle vekttap behov.

Ifølge WIN, etter beregning av din nåværende BMI, er du i riket av "overvekt" hvis indeksen faller mellom 25 og 29,9, og hvis du får et resultat over 30, da, av medisinske definisjon, blir du vurdert overvektige. For eksempel, enten du er mann eller kvinne, hvis du står 69 inches høy (5Ə ") og veier 203 pounds eller mer, faller du inn de overvektige klassifisering.

Nå som vi vet hvordan å avgjøre hvor mye vekt du trenger å miste, undersøke måter som hjelper drop unødvendig vekt er det neste logiske skrittet.

Trening og ernæring

The US Department of Agriculture (USDA) har en enkel, men effektiv definisjon av å opprettholde riktig ernæring og mosjon: «energi i, energi ut. " Ifølge dette prinsippet, oppstår vekttap når energien ut-gjennom trening-overstiger mengden energi tatt inn i kroppen gjennom mat

Måter å gjennomføre ideen om "energi i, energi ut. "er rikelig, ifølge US Centers for Disease Control og Prevention (CDC). CDC første anbefaler å følge noen slags program-hvorav mange er statlig finansiert-å gå ned i vekt. Et viktig element til noen vekttap program ligger i å øke mengden fysisk aktivitet som du gjør, oftest oppnås gjennom regelmessig mosjon. Øke mengden av frukt og grønnsaker du spiser, og reduserer mengden av sukker som inneholder drikkevarer og mye fett, høy-kalori "junk food" er en annen viktig steg. Til slutt foreslår CDC spesifikt at du reduserer mengden tiden foran tv-men hvis du har en tredemølle, ergometersykkel eller andre hjerte-maskin, kan du holde røret-tiden mens du brenner fett og kalorier.

Etter et vekttap program rettet mot dine spesifikke BMI vil hjelpe deg å miste vekt. Noen ganger, derimot, er mer hjelp trengs-og da er det på tide å snakke med legen din

Medisinsk Hjelp

Når fedme er alvorlig og vedvarende -. Svarer til positive endringer i kosthold og økt trening-det blir en sak å diskutere med legen din. Fedme utgjør helserisiko og noen ganger krever medisiner eller kirurgi.

Den ekspertene ved Mayo Clinic listen to legemidlene som U. S. Food and Drug Administration (FDA) har godkjent som hjelper deg ned i vekt: sibutramin (Meridia) og orlistat (Xenical). Reductil virker på hjernen og dens respons på sult, mens orlistat virker direkte på fordøyelsessystemet. Legen vil avgjøre om noen av disse medikamentene er riktig for deg.

Bariatric kirurgi er en type kirurgisk inngrep for å hjelpe i vekttap. Selv bariatric operasjoner som gastrisk bypass og justerbare mage banding er effektive i vekttap-som kan redusere inntil 50% av kroppsfett-de er vanligvis en siste utvei. Dette er på grunn av faren for kirurgiske komplikasjoner knyttet til prosedyrer, og etter operasjonen bivirkninger. For mer informasjon om disse kirurgiske prosedyrer, se Mayo Clinic linken nedenfor.


Previous:nothing Next:ideell vekt for kvinner 60 år og over

Relaterte artikler


 • metabolske kosthold typer
 • fordelene av mini-måltider for vekttap
 • hvordan du kjøper hoodia gordonii
 • diett for hypothyroid pasienter
 • do antidepressiva gjør du miste vekt?
 • hvordan å slippe 5 pounds i en uke
 • kilder av LDL kolesterol
 • hvordan presentere sunn mat til barn
 • hvordan å gå ned i vekt uten piller eller trening
 • hvordan du legger laksen til et hjerte sunt kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com