hva du skal spise etter å ha tatt kål suppe diett

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-10-10
Hvis du nettopp har avsluttet Kål suppe Diet da er du sikkert lurer på hva de skal gjøre videre. Enten du planlegger å fortsette slanking for ytterligere vekttap eller du har oppnådd dine mål og ønsker å beholde dem, er det noen tips om overgangen fra kostholdet til et mer workaday spise rutine

Ting å gjøre First

Eat lys. Det er viktig å huske at i minst tre dager har du lov til fordøyelsessystemet en pause. Du kommer til å ønske å lette tilbake til normal spising. Legg til litt frisk frukt og frokostblanding den første morgenen etter dietten. Til lunsj kan du legge på en del av protein, helst kylling eller fisk, som begge er lettere å fordøye enn biff.

Hvis du har noen plager fordøyelsessystemet du vil ønske å gå tilbake til den friske frukt og grønnsaker til middag. Ellers fortsetter å spise normalt.

Fortsett til Diet

Hvis du ønsker å fortsette å gå ned i vekt etter at kål suppe Diet er, du skal ønske å kjøpe en kaloriteller. Hvis du spiser mye ute sørge for at det vil gi deg den kalori teller av mat oftest servert på din favoritt restauranter. Prøv å finne en som er liten nok til å bære med deg så du kan sjekke på kalori teller mens du er ute.

Det er trygt å returnere til kål suppe Diet hver to til tre uker til nærmere tilnærming og vedlikeholde målvekten.

A Way of Life

Spis sunt. Enten du ønsker å gå ned mer i vekt eller opprettholde vekttap, spise sunt er viktig. Forskjellen mellom en vekt-tap kosthold og et vedlikehold kosthold er kun i antall kalorier forbrukt. Les etiketter og være spesielt oppmerksomme på porsjonsstørrelser av maten du vil spise.

Vann bør være valgfri drink. Vann holder kroppen hydratiserte som holder stoffskiftet fungerer på optimalt nivå. Målet ditt bør være åtte til ti glass vann per dag.

Frokost bør være et ganske stort måltid. The American Dietetic Association viser at de som spiser frokost inntar færre kalorier totalt for resten av dagen. En god frokost kan være så enkelt som en skål med hele korn korn, fersk frukt og skummet melk. En måte å spare kalorier, er å aldri drikke frukt. I stedet for appelsinjuice, spise en appelsin. Se opp kalori teller både appelsinjuice og en appelsin. Unse for unse, inneholder juice generelt så mange kalorier som brus.

Gjør lunsjen største måltidet på dagen. Se på tallerkenen din og mentalt dele den i to. Load halvparten av tallerkenen med frisk frukt og grønnsaker. Nå kan du fylle den andre halvdelen av platen med en del av protein og karbohydrater.

Middag bør være din minste måltid for dagen. Igjen, bør det meste av det du spiser kommer fra frukt og grønnsaker. Start ved å forbruke den laveste kalori-element på tallerkenen, og jobb deg til høyere kalori mat.


Previous:nothing Next:er solsikkeolje sunt?

Relaterte artikler


 • grunnen bison ernæringsmessige informasjon
 • hvordan å senke LDL-kolesterol gjennom kosten
 • Hvordan redusere salt for hjertesykdommer
 • måter å få en flat mage
 • flytende dietter for vekttap
 • hvordan du kan spare penger bringe lunsj til arbeid (og liker det!)
 • hvor å kjøpe acai Berry produkter
 • hvordan å gå ned i vekt ved å endre kosthold og gåing
 • Hva er de helsemessige fordelene av lin frø?
 • hvordan ta cardispan tabletter?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com