hva er en sunn vekttap per måned?

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-10-07
Med over en tredjedel av amerikanerne klassifisert som "overvektige," det er ingen overraskelse at mange er ivrige etter å lære om hvordan å miste vekt og gjør det på en sunn måte. Mange tur til å krasje dietter og ekstrem trening rutiner for å miste vekt raskt, bare for å ha sitt harde arbeid ugjort når de uunngåelig få vekten tilbake. Miste en sunn mengde vekt hver måned er en mer effektiv prosess med varige resultater

Fakta

Hvis du ønsker å gå ned i vekt på en sunn måte, må du ikke bare miste det, men kunne holde den av. Få tilbake tapte vekt setter deg rett tilbake i faresonen for vekt-relaterte helseproblemer du jobbet så hardt for å unngå. CDC rapporterer at folk som er mer sannsynlig å holde vekten nede etter å ha tapt det er folk som mister én til to pounds en uke, eller 4-8 pounds en måned.

Numbers

En halvkilo er lik rundt 3500 kalorier. Å miste 07:56 pounds i en måned, ville du ha å brenne 3500 til 7000 kalorier i uken. Mens det ser ut som et stort antall, er det oppnåelig hvis du spenner ut din vekttap over uken. Losing 3500 til 7000 kalorier hver uke betyr at du kun trenger å brenne 500 til 1000 kalorier hver dag. Siden kroppen din boller allerede 2000 kalorier om dagen utføre normale funksjoner og daglige aktiviteter, sunn vekttap er lett innen rekkevidde.

Metode

Å tro at du ville lese om sunt vekttap uten å høre uttrykket "kosthold og mosjon "er uklok. Hvis du ikke ønsker å gjøre trening til en del av din vekttap plan (selv om du egentlig burde), betyr det at du trenger å redusere det du spiser bare 1500 kalorier om dagen for å føre til at du miste en halvkilo i uken trygt. Hvis du legger øvelse til ligningen, og du kan enten spise litt mer, eller spise like mye og mister mer vekt.

Misforståelse

Noen mennesker misforstår behovet for å tape så store mengder kalorier og begynne drastisk kutte bort på kostholdet. Ikke bare er dette mot sin hensikt, da det vil føre til at kroppen til å reagere på "sult" ved å beholde hver bit av maten du gir den, men det er også farlig og nesten umulig å opprettholde over lengre tid. Gjør endringer du kan leve med, fordi vekttap er ikke en midlertidig innsats, men en livslang endring. Når du mister vekt, må du holde den av.

Fordeler

Når du har gjort beslutningen om å arbeide for sunn vekttap, har du gitt deg selv en sjanse til å leve et sunnere, lykkeligere, og lengre levetid . Moderat vekttap alene senker blodtrykket, blodsukkeret og kolesterolet-selv om du fortsatt betraktes som "overvektig" eller "overvektige. " Folk som går ned i vekt og holde den av langsiktig oppgir at de har mer selvtillit, mer energi, bedre mobilitet og en forbedret generell humør.


Previous:nothing Next:alternativer til gastrisk bypass surgeries

Relaterte artikler


 • hvordan du skal gjøre sunn vekttap
 • 1200-kalori diett planleggeren
 • hvordan du velger sunt hjerte varmt korn
 • muskel bygging kosthold tips
 • ting du kan spise på en hvete diett
 • hvilke matvarer øker stoffskifte?
 • dramatiske vekttap planer
 • kosthold for prostata kreft behandling
 • mat som kurere halsbrann
 • idiot proof diett måltid plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com