hvordan å forberede for å utøve psykisk

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-10-05
Når folk snakker om vekttap de synes håndtere med bare den fysiske delen av øvelsen. Selv om det er veldig bra for vi trenger å fokusere på hvor den starter, sinnet. Med meg tape mer enn 50 pounds Jeg vil fortelle deg om min tenkemåte og forberedelse til trening

Du trenger:
Motivasjon
. Bra Musikk.
Mirror.


en.
Når du ikke føler for å trene alltid huske deg vil se deg igjen i speilet. Liker du ikke det du ser, vel hva du skal gjøre med det? Du kan ikke handle kroppen din i og få en annen (vel, det kommer an hvem du er). Du er fast i kroppen din så når du ikke ønsker å utøve tenke "jeg vil se meg igjen og jeg har ikke gjort noe om det neste gang jeg ser i speilet. "
To.

Få noe musikk som får deg motivert. Jeg har alltid holde min ipod lastet med sanger som holder meg motivert. Musikk er et kraftig verktøy å bruke for å få deg i stemning til å utøve.
Tre.
Før du spiser de kanel brød vendinger en time før leggetid vurdere "Er jeg bare spise ute av komfort eller godt, kommer jeg til jogging i morgen så jeg skal brenne kalorier av. "Eating at ting sent på kvelden vil ikke hjelpe deg heller. Hvis du spiser sent spiser litt frukt, for meg selv jeg prøver å ikke spise ikke senere enn 19:00.
Fire.
Du vil gå ut i offentligheten igjen. Du vil ta bilder igjen (spesielt med alle de sosiale nettverkene skjer), og du vil kjøre inn i noen gamle venner på kjøpesenteret eller ønsker å prøve på noen nye klær (hvorfor er det slik at gamle venner tar deg i ditt verste?) Så når du ikke føler for å jobbe ute synes om deg være i din beste form og frisk som mulig da disse tingene skjer slik at du ikke alltid bruke den berømte linjen "Jeg trenger å miste litt vekt. "

Tips og advarsler


 • Selv om du vil se og føles bra, husk det er helse først.
 • Ikke prøv å gå ned i vekt for noen andre. Du må ønske å gjøre det for deg selv. Prøver å glede noen andre og da er de ikke fornøyd med resultatene, vil bare føre til bitterhet fra deg mot den personen senere.


 • Previous:nothing Next:hvordan du kan spare penger bringe lunsj til arbeid (og liker det!)

  Relaterte artikler


 • den beste måten å rense kolon
 • protein diett menyer
 • høyt kolesterol alkalisk kosthold
 • naturlig appetittdempende midler uten bivirkninger
 • hvordan du bruker en skritteller for å gå ned i vekt
 • hvordan å bryte vanen pop
 • Hva bestemmer hvor mange kalorier du trenger en dag?
 • havregryn vekttap diett
 • nyttig dietter for kolesterol
 • whey protein pulver vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com