hvordan å forstå om grønn te tanniner er friske

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-10-12
De fleste tror på grønn te som en sunn drikk-og med god grunn. Personer som velger grønn te som de drikker av valget kan være å redusere sin risiko for hjertesykdom, kreft, demens, hjerneslag, diabetes, og til og med senke risikoen for fedme. Selv om mer forskning er nødvendig for å bekrefte disse positive effektene, se foreløpige resultater oppmuntrende. Hva om de negative aspektene ved å drikke grønn te? En spesiell gruppe av komponenter, tanniner i grønn te, har fått noen gransking. Disse snerpende polyfenoler gir te en bitter smak når den er tilstede i store mengder. ? Er tanniner i grønn te virkelig sunt
en.
Hva er tanniner?
tanniner er til stede ikke bare i grønn te blader, men i en rekke andre planter og bidra til å beskytte plantene mot rovdyr som dyr og insekter. De er også tilstede i rødvin og gi det som syrlig smak som de fleste vin produsentene ønsker å unngå. De gir umoden frukt sine karakteristiske bitter smak, og er til og med finnes i øl og sjokolade. Så uappetittlig som det kan høres, er tannin også brukes til å tan skinn.
To.
Er tanniner i grønn te Fordelaktig?
Den tanniner i grønn te har anti-inflammatorisk, antibakteriell, antiviral, og antiparasitic effekter, og har selv blitt vist å hemme replikasjon av HIV-viruset. Det er neppe overraskende at tanniner ville ha disse fordelene siden en av deres viktigste funksjoner er å beskytte plantene mot rovdyr og sykdom. En måte der tanniner i grønn te kan være nyttig for mennesker er ved å drepe bakteriene som fører til tannkjøttbetennelse eller tannkjøttsykdom. De kan også hjelpe i behandlingen av diaré og kan redusere risikoen for sårinfeksjon.
Tre.
Gjør tanniner i grønn te ha negative effekter?
En av de største problemene forbundet med tanniner i grønn te er deres effekt på jern absorpsjon. Tanniner danner et kompleks med jern i tarmen gjør det mindre lett absorberes og brukes av kroppen. Av denne grunn, anbefales det at grønn te ikke drakk med måltider for å unngå å forstyrre jern absorpsjon. Legge sitron til grønn te kan oppveie noe av effekten av tanniner på jern absorpsjon. Den tanniner i grønn te kan også gi kvalme og mild digestive opprørt hos disponerte individer. Tannin sakte ned protein fordøyelse selv om store mengder ville være nødvendig for at dette skal være et problem.
fire.
The Bottom Line?
Den tanniner i grønn te har både positive og negative effekter. Den største bekymringen er effekten de har på jern absorpsjon. Til å oppveie denne effekten, drikker grønn te bare mellom måltidene og legge noen dråper sitron saft til hver kopp. Dette vil bidra til å øke opptaket av jern, samt øke biotilgjengeligheten av katekiner som gjør grønn te så sunn drikk. Hvis du har hjertesykdom eller høyt blodtrykk, snakk med legen din før du drikker koffeinholdige drikker som grønn te.


Previous:nothing Next:hvordan å lage mat lav natrium måltider

Relaterte artikler


 • høyt LDL kolesterol diett tips
 • å spise mer brokkoli for et sunt hjerte
 • bivirkninger av for mye salt inntak
 • vekttap diett
 • fiskeolje fordeler og ulemper
 • kosttilskudd for å støtte vekttap
 • hvordan presentere sunn mat til barn
 • hvordan du får et sunnere hjerte med et glass rødvin daglig
 • den raskeste vekttap pille
 • hva slags mat er høyest i folsyre?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com