hvordan å lage mat lav natrium måltider

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-10-12
Lav natrium måltider er en nødvendig del av noens diett som prøver å kontrollere blodtrykket eller begrense sitt natrium inntaket. Cooking med mindre natrium betyr ikke går på bekostning av smak eller aroma på bekostning av ernæring, betyr det ganske enkelt å lage smartere valg for ingredienser og bruke sunnere tilberedningsmetoder
en.
Gjør det til en vane å lese etiketter. Dette er uten tvil det viktigste du kan gjøre for å begynne å koke lav natrium måltider. Ved å danne denne vanen vil du begynne å innse hvilke matvarer inneholder store mengder av natrium og hvilke som ikke gjør det. Med denne kunnskapen vil du kunne velge mye sunnere ingredienser i stedet for å gjette.
To.
Bruk så mange råvarer som mulig. Nesten all bearbeidet mat inneholder en høy mengde salt, slik at mer ferske og rå mat du kan legge til i ingredienslisten jo lavere natrium innhold vil bli.
tre.
Se opp for natrium i krydder og marinader. De fleste prepackaged krydder og marinader som brukes til å forbedre smaken inneholder massevis av natrium. For å opprettholde smaken begynne å lage dine egne marinader fra bunnen av eller kjøpe salt uten krydder blander.
Fire.
Velg kjøtt som ikke har blitt kurert. Prosessen med å avhjelpe en tendens til å legge mye natrium til kjøtt, så holde seg borte fra pølser, skinke, og de fleste typer pølse.
Fem.
La breading og andre belegg av av mat. Breading og røren blander brukes med fisk og andre matvarer inneholder store mengder av natrium og andre konserveringsmidler. Bruk heller en salt-free tørr gni eller krydder fra frisk frukt.
6.
Substitute matlaging spray i stedet for smør og fett. Ikke bare er matlaging spray mye lavere i natrium, er det også mye lavere i mettet fett og kolesterol.
7.
Begrens bruken av sauser som ketchup og soyasaus. Hvis du må bruke sauser som dette prøve og kjøpe deres lave natrium kolleger. Bare ta deg tid til å lese etiketter for å sørge for at den lave natrium alternative faktisk har lav natrium, og ikke bare litt mindre enn den vanlige produktet.
8.
Prøv å redusere mengden av ost som du koker med. Ost er ganske høy i natrium og mettet fett, så generelt sett jo mindre du kan bruke sunnere din matlaging vil bli.


Previous:nothing Next:flat mage matvarer

Relaterte artikler


 • høyt kolesterol alkalisk kosthold
 • vekttap avrusning program
 • fordelene av mini-måltider for vekttap
 • micronutrition for vekttap kirurgi pasient
 • prepackaged kosthold mat
 • hjemmelagde godbiter for en kolesterol kosthold
 • hvordan å slippe 5 pounds i en uke
 • den beste vekttap patcher
 • idiot proof diett måltid plan
 • ultrasimple kosthold oppskrifter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com