hvordan å øke vekttap

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-10-20
Her vil jeg dele med deg noen måter å øke din vekttap. Enten du er slanking og har truffet et platå, eller du bare ønsker å miste litt vekt uten virkelig prøver å legge dette til din daglige rutine vil virkelig hjelpe deg ut. Prøv ett, prøv 'em all, resultatet er nesten garantert. Ikke tro meg? Om 7 år siden var jeg ca 230 lbs, jeg sier ikke dette er alt jeg gjorde, men disse små tingene definitivt hjulpet. ! Good Luck

Du trenger:. .
Fastsettelse


en
FÅ MER SØVN
Det er riktig, sove mer. Det var faktisk en studie gjort for å måle effekten av søvn på vekttap. Deltakerne ble oppfordret til ikke å kosthold, alt de hadde å gjøre var å få mellom 7 og 8 timers søvn om natten. Gjennomsnittlig vekttap på participents var 1,5 kg i uken. Amazing rett? Men tror ikke får mer enn 8 timer betyr mer vekttap, betyr det ikke slik det fungerer.
To.
THE SECRET
For de av dere som fristed ' t hørt om The Secret, er det i utgangspunktet kraften i positiv tenkning. Gjør tror selv at du allerede at perfekte vekt som du ønsker å være, og være greatfull for det. Se deg selv som slik du ønsker å være og ikke gjøre noe for å motsi de positive følelsene
tre.
VANN VANN VANN
Nå vet jeg alle har hørt denne, så hvis det er sagt så ofte det må være noe å det riktig? Tenk på det, hvis du vanligvis drikker tre brus om dagen, erstatte dem med vann og akkurat der du kutte omtrent 400 kalorier. Drikk et glass vann før hvert måltid, og du vil føle deg full raskere. Også, når du drikker iskaldt vann det handler om metabolizing den brenner kalorier, ikke vann har kalorier, så du brenner tidligere forbrukt kalorier.
fire.
bygge muskler
jeg snakker ikke hard core vekttrening, men 15-20 minutter annenhver dag med noen små hånd vekter du vil øke din muskelmasse. Hva er bra om det? Vel ikke bare vil slankere rammen se litt mer tonet, men muskler forbrenner mer kalorier!
Fem.
Spise hele dagen
Hvis du matbit på frukt, vegies, eller andre lav cal lav fett snacks mellom hovedmåltidene stoffskiftet er hele tiden med. Også du ikke vil bli increadibly sulten og juvet selv etter når middagen endelig kommer.


Previous:nothing Next:hvordan du gjør en rå diett

Relaterte artikler


 • vegetabilsk kosthold
 • den beste dietten for cluster hodepine
 • fast food for diabetikere
 • hvor å miste vekt sakte og naturlig
 • gjør linfrøolje reduserer kolesterol?
 • vekttap mat for kvinner
 • naturlig appetitt suppressant kosthold
 • bivirkninger av acai kosthold
 • ultrasimple kosthold oppskrifter
 • hvordan å behandle høyt kolesterol
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com