hvordan du handler for sunn mat i butikken dollar

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-10-29
Dollar butikkene har vært direkte svare på forbrukernes etterspørsel, noe som resulterer i et voksende utvalg av sunnere mat valg. Shoppers jakt etter innsparinger kan finne kjente merkenavn, men til reduserte priser. Nøkkelen er å bruke gransking når du handler ved å betale oppmerksomhet til ingredienser på etikettene

Du trenger:. .
Poengene kalkulator /finder

Sunn elementer ved Dollar Store


en.
Se etter korn, slik som brun ris, i stedet for den hvite, bleket ris, som ikke har noen næringsverdi. Naturlig havregryn også kan bli funnet, som er en svært viktig helse stifting, spesielt for hjertet, og en utmerket kilde til fiber.
To.
Velg sunne varianter av hermetisk grønnsaker, som for eksempel spinat, tomater og grønne bønner.
tre.
Pick tørkede bønner og linser som ofte er tilgjengelige på dollar butikker. Disse er gode fiber kilder og høy i protein.
Fire.
Se etter hermetisert laks, makrell og tunfisk. Alle tre finnes i dollar butikker og har en rekke helsemessige fordeler av den høye mengder omega-3 fettsyrer de inneholder. Laks er den beste kjøper og er vanligvis priset mye mindre enn i dagligvarebutikker. Unngå hermetisk potted og behandlet kjøtt. Dette inkluderer kjøtt og fisk i den praktiske poser. Disse inneholder natrium nitrat som kan være skadelig for kroppen. Canned kyllingen er OK.
Fem.
Velg 100 prosent grovbrød.
6.
Sammenlign priser dollar butikker på venteliste til melkeproduksjon, fløte, ost og egg.
7.
Grab noen frukter og nøtter. Rosiner er det beste valget når det kommer til valg av tørket frukt. Du kan også finne hermetisk ananas (uten tilsatt sukker). Den rå nøtter er vanligvis begrenset til valnøtter og pekannøtter. Hvis du kjøper ristede nøtter, velger usaltet eller lettsaltet.
8.
Fyll opp 100 prosent fruktjuice. Vanligvis kan du finne 100 prosent ananas og 100 prosent druesaft i dollar butikker. De andre juice har sukker og /eller mais sirup lagt.
9.
Finn olivenolje, som har mange interne og eksterne fordeler for kroppen din, for eksempel, bidrar til å hindre tykktarm kreft og beautifying skadet hår.
10.
Kjøp poser av høy-fiber popcorn for $ 1 eller mindre hver og nyte en sunn snack.

Tips og advarsler


 • alltid ta med en liste over hva du vil når shopping så du ikke glemmer noe viktig. Hold øynene åpne for nye, friske elementer. Dollar butikker alltid legger til nye matvarer og endrede produsenter.


 • Previous:nothing Next:vekttap diett for folk på betablokkere

  Relaterte artikler


 • hvordan du kan redusere sjansene for hjerteinfarkt
 • oppskrifter for seks uker kroppen makeover
 • vitaminer for å hindre blåmerker
 • farene ved å være undervektig
 • syv dagers detox retninger
 • hvordan gjøre grunnleggende fettforbrenning kosthold suppe
 • den beste svangerskapsdiabetes måltid plan
 • hvordan du har mer energi på Atkins
 • høyt kolesterol behandling kosthold
 • kosthold for å øke HDL-nivåer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com