hvordan du velger sunnere laks

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-10-01
Laks også en av de beste kildene til vitamin D. Ikke rart at så mange mennesker å legge laks til kostholdet. Dessverre er ikke alle laks skapt like når det gjelder smak eller helsemessige fordeler. Slik velge laks som er sunt og velsmakende

Du trenger:
en beredskap for å endre
. besluttsomhet.
tålmodighet med deg selv.


en.
Farm Raised vs Wild Salmon
Når du velger laks for helsemessige fordeler, er det viktig å skille mellom gården reist og vill laks. Fordi villaks er tilgjengelig i et begrenset tilbud og er sesongbasert, mest laks som finnes i dagligvarebutikker og fisketorg er gården reist. Farm hevet laks er en kjent kilde til klorerte forbindelser kjent som PCB's. Dette er fordi de er lei av fiskemel som er forurenset med disse forbindelsene.
To.
Hvorfor velge Salmon Det er Wild?
The Environmental Working Group testet laks fra ulike steder i USA og fant de fleste hadde foruroligende høye nivåer av PCB-tallet med noen prøver som inneholder opptil seksten ganger så mye sett i vill laks. PCB er antas å være kreft fremkalle og med beløpene finnes i de fleste gården reist laks, er det trygt å spise gården reist laks ikke mer enn en gang i måneden. Vill laks er også høyere i omega-3 enn sine gården reist kolleger, gjør dem til et sunnere valg fra et ernæringsmessig synspunkt.
Tre.
En annen grunn til å velge laks som er helt ville etter gården reist er det faktum at gården hevet laks fôres kjemiske fargestoffer for å gi dem deres rosa farge. Farm hevet laks er naturlig grå i fargen fordi de er oppvokst i slike trange, usunn kvartaler. For å gjøre dem visuelt mer tiltalende, de er foret rød konditorfarge. De er også gitt antibiotika på grunn av sin høye risikoen for infeksjon
grunn av overbefolkning.
Fire.
Hvor kan du få Wild Salmon?
Selvfølgelig, når du velger laks, er det sunnere å kjøpe vill laks, men synes det kan være en utfordring. Over halvparten av all laks som selges i dette landet er gården hevet. Hvis en butikk hevder sin laks er vill, ta en nærmere titt på fargen. Villaks er vanligvis en rik, dyp rosa, i kontrast til den lysere rosa nyanser av gården reist laks. Villaks er nesten alltid merket som sådan. Hvis det er umerket, er det vanligvis gården reist og bør unngås.
Fem.
Ved valg laks, det er online kilder som selger vill laks, men det lønner seg å gjøre lekser og kjøpe fra en hederlig distributør. En annen måte å få villaksen er å kjøpe den hermetisk. Mest hermetisert laks, for eksempel Alaska laks, er ville og vil si det på etiketten.


Previous:nothing Next:hvordan å gå ned i vekt mens du drikker kaffe

Relaterte artikler


 • cellulite kur av trening
 • Hvordan velge et vekttap kosttilskudd
 • hvorfor trenger vi sukker i blodet vårt?
 • hvordan brenne en ekstra 1000 kalorier denne helgen
 • tips og triks for å miste vekt raskt
 • å spise for et sunt hjerte
 • kan prenatal vitaminer gjøre deg opp i vekt?
 • hvordan komme alfa eller beta fett reseptorer miste fett
 • hjemmelaget appetitt suppressants
 • ultrasimple kosthold oppskrifter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com