hvordan hCG hormonet brukes til vekttap

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-10-05
Folk er villige til å prøve en rekke metoder for å miste vekt fra piller og pulver til kremer og injeksjoner. En teori om raske vekttap bruker hormonet humant choriongonadotropin (HCG) gjennom injeksjoner for å fremme vekttap. HCG er oftest laget av kroppen under svangerskapet. Fødselsleger ofte overvåke hormonnivåene å avgjøre om en graviditet er sunt

Slik fungerer

I gravide kvinner, hjelper HCG ernære fosteret ved jumpstarting fettcellene i kroppen og øker metabolismen. Men utenfor svangerskap, ikke kroppen ikke produserer store mengder av hormonet. Troen er at hvis det hormonet kan jumpstart fettceller i gravide kvinner, kan det også være i stand til å gjøre det samme hos kvinner som ikke er gravide og menn. Deltakerne får daglige injeksjoner av hormonet, og er beordret til å begrense sitt kaloriinntak til 500 kalorier per dag -. Gjennomsnittet caloric intakt for en kvinne er foreslått å være 1500 kalorier per dag

Den forestillingen om den HCG kosthold har eksistert i mer enn 50 år. HCGdietinfo. com uttalt at en person på diett kan tape alt fra 1 til 3 pounds per dag. Bivirkninger av HCG skudd inkluderer hodepine og hormonelle forandringer. HCG påvirker hypothalamus, som er en del av hjernen, og fører den til å bruke opp fett celler under svangerskapet. Ved å spise en liten kalori diett, blandet med injeksjoner for å øke fettinntak, mister du den maksimale mengde kalorier, men tar i det minste beløpet. Dette skaper et effektivt vekttap mekanismen.

Fungerer det?

Så langt tilbake som i 1974, har Food and Drug Administration (FDA) og Journal of American Medical Association (JAMA) sa at bruk av HCG for vekttap fungerer ikke. Studier har vist at mengden vekttap av folk på en 500-kalori per dag kosthold og motta HCG injeksjoner er ikke annerledes enn de på samme kosthold og fikk placebo injeksjoner.

Tross formaninger av FDA og JAMA, det er flere vekttap klinikker og utøvere med HCG som et vekttap behandling. Attester på nettsidene til HCG vekttap nettsteder fremme praksis og 1-3 pund per dag anslått vekttap. Mange av disse nettstedene tilbyr også å u00ABmaksimere diett" ved å koble den med kolon renset. Før du gjør noen vekttap diett som involverer hormoner, kosttilskudd eller medisiner, kontakt lege.


Previous:nothing Next:hva maten inneholder det høyeste beløpet av jern?

Relaterte artikler


 • diett for å miste vekt og lavere kolesterol
 • er høye protein dietter dårlig for deg?
 • diett for å hjelpe dårlig kolesterol
 • hvordan bli motivert til å spise riktig
 • informasjon på lav fett diett
 • den beste vekttap patcher
 • hvordan du miste vekt over ferien
 • whey protein pulver vekttap
 • hvor å miste vekt på en bærekraftig måte
 • mat som gir kroppen din en alkalisk tilstand
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com