ideell vekt for kvinner 60 år og over

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-10-06
Som kvinner alder, overgangsalder, kan endringer i stoffskiftet, og fysiske kroppslige endringer påvirker alle sine åtte. Til tross for alle disse faktorene, oppnå og opprettholde en ideell kroppsvekt i en alder av 60 år er viktig for kvinner. Å vite hva din idealvekt, og tar skritt for å nå den og opprettholde den, kan hjelpe deg å leve et sunnere liv

Definisjon <.

Ifølge Centers for Disease Control (CDC), som har normal kroppsvekt betyr å ha en Body Mass Index (BMI) mellom 18. 5 og 24,9. Denne målingen er brukt for både mannlige og kvinnelige voksne over 19 år. Din BMI er et tall funnet med en ganske enkel formel basert på din vekt og høyde. Jo nærmere din BMI er 22, jo nærmere du er til "ideell" vekt, som en BMI på 22 er assosiert med færrest vekt-relaterte risikoer.

Beregning

Mange BMI kalkulatorer er tilgjengelig på nettet (se ressurser). Finn din BMI ved å dele vekten din (i pounds) med høyden din (i inches) kvadrat, og multiplisere dette tallet med 703. En BMI under 18,5 betyr at en person er undervektig. BMI på 25 til 29,9 klassifisere en person som overvektig, og folk med BMI er på 30 og over regnes som overvektige.

Risiko

Å være utenfor det normale kroppsvekt området i henhold til din BMI kommer med mange helserisiko. Kvinner med BMI under 18,5 er i en økt risiko for anemi, et svakt immunforsvar, osteoporose og infertilitet. Kvinner med BMI over 24,9 er mer sannsynlig å utvikle type 2 diabetes, høyt blodtrykk og hjertesykdom. Enda flere forhold er lagt til listen over bekymringer når en BMI når eller overstiger 30.

Betydning

I 2005-2006, 35,3 prosent av amerikanske kvinner var overvektige, ikke bare overvektige, ifølge CDC. Et faktaark utgitt i 2005 advarte om en økt risiko for død i undervektige og overvektige mennesker. Så vanskelig som det kan være å opprettholde en sunn kroppsvekt som kvinne aldre, hvilke faktorer assosiert med en usunn vekt er for store til å ignorere.

Hensyn

Når forklare hvorfor de bruker BMI for vekt vurdering, CDC sier at "for folk flest, er BMI en pålitelig indikator på kroppen fedme. "Det er imidlertid mulig å ha en kropp som ikke passer pent inn i målingene av BMI. En person med en større eller mindre ramme kan bli klassifisert som overvektige eller undervektige, men likevel være helt frisk. Hvis du er bekymret din vekt eller BMI, snakk med legen din.


Previous:nothing Next:ingefær te for vekttap

Relaterte artikler


 • hvordan holde med et treningsprogram
 • oppskrifter til lavere cholestrol
 • farene ved å være undervektig
 • gastrisk bypass pre-kirurgi kosthold
 • mat for raskt vekttap
 • whey protein pulver vekttap
 • Ti tips for meatless måltider
 • hvordan brenne kalorier spille DDR (Dance Dance Revolution)
 • seks uker vekttap plan
 • naturlig kolon renset oppskrifter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com