induksjonsfasen av lav carb diett

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-10-05
Et unikt element av low-carb dietter er den multi-uke "induksjon" fasen i begynnelsen av dietten. Normalt mye strengere enn kostholdet i seg selv, er induksjon fasen er utformet for å bringe kroppen i samsvar med din kommende low-carb livsstil. Selv om varig induksjon fase av en lav-carb diett er ofte vanskelig, tenker på det som inngangsporten til en sunnere deg

Typiske Induksjon Phase

Den typiske induksjon fasen for de fleste low-carb dietter varer rundt to uker. I løpet av denne tiden, blir du normalt bedt om å opprettholde et strengt low-carb grense-vanligvis mellom 20 og 30 gram per dag. I tillegg kan du bli bedt om å avstå fra frukt, og begrense grønnsaker forbruk til fibrøse, grønne grønnsaker som agurk, brokkoli, spinat og salat.

Formål med Induction Phase

Grunnen til dette strenghet er at fjerning av karbohydrater for en lengre periode setter kroppen i en tilstand av ketose. Ketose refererer til en fysiologisk tilstand hvor kroppen begynner å bruke fett som sitt primære drivstoff kilde. Denne staten letter effektiviteten av mange low-carb dietter, som kroppen er i stadig brenner kroppsfett, selv i en hviletilstand.

Fordeler av Induction Phase

I tillegg til å fremme overgang til fett som primær drivstoff kilde, en annen fordel av induksjon fasen er mental festningsanlegg. Etter å ha overlevd i to uker på en utrolig restriktiv diett, vil de mindre restriktive vedlikehold faser ikke synes så tyngende. Å vite at juks på diett vil føre til nødvendigheten av en annen induksjon fase, tjener den også som vakt mot for tidlig slutt på dietten.

Symptomer på Induction Phase

Under typiske induksjon fasen, vil du oppleve flere fysiske symptomer som kroppen gjør energikilden overgangen fra karbohydrater til fett. Brain tåke og apati er to vanlige symptomer. Bare vet at dette er en midlertidig biprodukt av kosthold, og vil ikke vare evig. Forlate dietten på dette punktet er vanlig, men unødvendig. Bare utholdende og du vil komme gjennom denne fasen i løpet av få dager.

Hensyn

Ikke alle low-carb dietter krever en streng induksjon fase. Bare de dietter som søker å plassere kroppen i en tilstand av ketose vil mandatet en tvungen induksjon. Dermed, hvis du har en jobb der du absolutt ikke kan være uten mental reserver for en dag eller to (for eksempel en luft-togleder), hold deg til høyere low-carb, ikke-ketogen diett for å unngå denne ellers nødvendig onde.


Previous:nothing Next:hvordan hCG hormonet brukes til vekttap

Relaterte artikler


 • hvordan du velger sunt hjerte varmt korn
 • slanking mat tips
 • seks uker vekttap plan
 • type 2 diabetes diett plan
 • hvordan å håndtere diett uten dumt kjepphest dietter
 • hvordan å følge italiensk mat oppskrifter
 • høyt protein flytende dietter
 • hvordan bruke tomatsaus for hjertesykdommer
 • kosthold for prostata kreft behandling
 • tips for Herbalife shake vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com