ingefær te for vekttap

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-10-06
Mange er kjent med aroma og smak av ingefær når den brukes som et krydder, det er brukt i mange oppskrifter over hele verden. Ingefær har vært brukt i århundrer som et naturlig middel for mange forskjellige forhold, mange av dem handler om stimulering av fordøyelseskanalen. Bruk av ingefær te for vekttap, men synes ikke å være svært effektiv

Har Ginger Tea arbeid for Weight Loss ?

Det finnes ingen vitenskapelig forskning å støtte at å drikke ingefær te for vekttap er effektiv eller nyttig. Ingefær te kan være effektiv i noen fordøyelsesprosesser, er det vanligvis brukes til å redusere oppkast og kvalme. Mange mennesker på et eller annet tidspunkt drink ingefærøl for en urolig mage, og det kan også bli gitt i enkelte sykehus for lett kvalme. Selv om dette kan virke en god indikasjon på at ingefær te ville være nyttig for vekttap, ingen medisinske bevis kan støtte disse påstandene. Ingefær brukes ofte som et appetittstimulerende middel, som ikke ville nyttig for folk som ønsker å gå ned i vekt. Ingefær te er en god, sunn og naturlig drikke, men kan ikke være nyttig for vekttap.

Andre Bekymringer

Ved hjelp av ingefær i lave doser ikke medfører noen kjent skade for folk flest: 4 gram tørr rot per dag blir vurdert som trygt. Bruk av ingefær med gravid kvinne ser ut til å være litt av en kontrovers. Selv lave doser av ingefær har vist seg å hjelpe med morgenkvalme, TCM (tradisjonell kinesisk medisin) anbefaler forsiktighet ved hjelp av ingefær når gravid. For gravide kvinner, bør den daglige dosen ikke overstige 1 gram per dag av tørr ingefær. Ingefær te er utvannet, og drikker to til tre kopper om dagen skal være trygt for den gjennomsnittlige, ikke-gravide voksne.

Making Ginger Tea

Selv om ingefær te kan eller ikke kan hjelpe deg å miste vekt, er det fortsatt en lav-kalori, sunn drikke og du kan dømme selv om det hjelper med diett plan. For å gjøre det ferskeste ingefær te, begynn med ingefær rot som finnes i den produserer delen av de fleste dagligvarebutikker. Det er mange ingefær te oppskrifter som bruker ingefær pulver eller teposer, men ved å starte med roten i seg selv gir te en friskere, skarpere smak.


Previous:nothing Next:syv dagers detox retninger

Relaterte artikler


 • oppskrifter med Stevia
 • perfekte diett for blodtrykk
 • diett tips for en lite aktiv skjoldbruskkjertel
 • Fordelene med å spise epler
 • hjemmelaget appetitt suppressants
 • benefiber bivirkninger
 • hvordan holde med et treningsprogram
 • lavt protein lav-fett og lavt kolesterol dietter
 • hvor å miste vekt raskt
 • fransk frites næringsverdi
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com