ingen protein diett

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-10-18
Kroppen bruker proteiner til å helbrede sår og bekjempe infeksjoner. Imidlertid må noen mennesker, vanligvis på grunn av nyre-eller leversykdom, begrense sitt inntak som kroppen ikke kan ordentlig utnytte protein. Bare når beskjed av en lege bør noen drastisk begrense protein inntak. Det er ikke mulig å eliminere all protein fra kosten som protein som finnes i nesten alle matvarer. Det er imidlertid mulig å spise nesten ingen protein ved å eliminere kjøtt, meieriprodukter og protein rik mat som nøtter. Men gjør det bare hvis beskjed av en lege.

Du trenger:
Patience

Grønnsaker Fats

En servering av grønnsaker, generelt en halv kopp, inneholder ca 1 g protein. . Dette er vanligvis gjelder fersk, fryst eller lav-salt boks grønnsaker. Natrium, generelt bør unngås av dem som legene har plassert dem på en lav protein diett. Som sådan, unngå de fleste hermetiske grønnsaker og sauser, for eksempel spaghetti saus. Syltet mat, slik som pickles, sauerkraut og rødbeter bør også unngås. Men for salater, mange dressinger inneholder nesten ingen protein. Les etiketten. Margarin, saus og majones er også praktisk talt protein-fri.

Frukt Sukker

En servering av frukt, enten fersk, frossen, hermetisk, tørket eller som juice, inneholder nesten ingen protein. Med unntak av tørket frukt, er en som serverer en halv kopp. For tørket, er en tjener størrelse en fjerdedel en kopp. De fleste søtsaker, som marshmallows, hard candies, gele bønner, mints, slikkepinner, syltetøy og gelé, honning, sukker og gelatin har nesten ingen protein. De fleste drikker er relativt protein-fri, inkludert kaffe, te, brus, brus og kildevann.

Korn og sauser

De fleste korn, vanligvis i form av brød, korn eller pasta, inneholder en liten mengde protein. Generelt, en tjener størrelse inneholde ca 2 g protein. Stivelse, generelt, pleier å ha lave nivåer av proteinet. Vær oppmerksom på at noen pakket varer, for eksempel instant hot korn, kan være høy i natrium. Den beste condiment valgene inkluderer pepper, urter, flavored pulver (f. eks hvitløk), sitronjuice og eddik. Unngå saltere sauser som soya saus, MSG, biff saus, krydret salter og kjøtt tenderizers. Ketchup, chili saus, barbecue saus og sennep bør også unngås.


Previous:nothing Next:dårlige effekter av koffein på kroppen

Relaterte artikler


 • kokosolje og vekttap
 • fordelene av mini-måltider for vekttap
 • hvor ofte bør du ta Hydroxycut?
 • hvordan du kan spise for å unngå hjertesykdom
 • tips for Herbalife shake vekttap
 • tips om bruk av ultratynne rask plan
 • kosthold for en diabetiker pasient
 • mat som inneholder ølgjær
 • grunnen bison ernæringsmessige informasjon
 • den beste muskel bygging dietter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com