kokosolje og vekttap

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-10-16
Det er så mange kurer for vekttap blir spioneringen i dag, at det er vanskelig å vite hvilke krav er sanne og hvilke krav er svindel. Kokosolje er et produkt som har vært gjenstand for studier og akademisk litteratur i flere år nå. Det tilbys forbrukerne mange helsefordeler, inkludert vekttap

Skinny på Coconut Fat

Kokosolje har mindre fett enn andre oljer, og det fremmer faktisk bedre helse. Kokosolje inneholder også færre kalorier enn andre oljer, og fordi det er behandlet ulikt av kroppen, er det mer som et karbohydrat enn fett.

fettsyrer

Kokosolje består av 75 prosent kapryl syre og 25 prosent kaprin syre. Det betyr at kokosolje kun har 6,8 kalorier per gram enn de 9 kalorier per gram av andre oljer. I vanlig engelsk, betyr det at hvis du bare bruker kokos olje i matlagingen, vil du redusere kaloriinntaket.

Diabetiker Sikker

Selv om kokos olje er mye som et karbohydrat, påvirker det blodet annerledes. Det hever ikke blodsukker nivåer. Kroppen behandler kokosolje umiddelbart gjøre det om til energi. Det er perfekt for vekttap, fordi det ikke lagres i kroppen hvor den kan gjøres om til fett. Det betyr imidlertid ikke at en over overflod av kokos olje ikke vil slå til fett til slutt;. Det skal fortsatt brukes med måte

Metabolism Booster

Kokosolje øker metabolic rate fordi mediet-kjeden fatty syrer i kokos olje er absorbert lett inn i kroppen og brent raskt som en kilde til energi. Som øker metabolske aktivitet. Ifølge Bruce Fife, C. N. , N. D. , har forskning vist at kokosolje ikke bare øker metabolic rate kort tid etter forbruket sitt, men metabolic rate forblir forhøyet i minst 24 timer etter spising.

McGill University Study

Forskere ved McGill University i Canada fant at hvis alle oljer i en persons daglige kosthold er erstattet med oljer som soyaolje, rapsolje, tistelolje olje og kokos olje, kan en person mister opptil 36 pounds i et år uten engang å endre hans eller hennes diett. Det er viktig å huske at selv overspising sunn mat kan føre til vektøkning. Å miste vekt med kokos olje må oppfylles ved å være koblet sammen med et sunt kosthold.

Thyroid funksjon

Raffinerte vegetabilske oljer kan føre til vektøkning ved å undertrykke funksjon i skjoldbruskkjertelen. Den skjoldbrusk kjertel er ansvarlig for metabolsk funksjon. Ifølge Dr. Ray Peat, "umettede oljer blokk thyroid hormon sekresjonen, dens bevegelse i omløp, og responsen av vev på hormonet. " En person ville faktisk være bedre å spise fett enn å spise en umettet olje, fordi smult ikke undertrykke funksjon i skjoldbruskkjertelen.

Kokosolje er ikke en umettet olje, og så har ingen negative effekter på funksjon i skjoldbruskkjertelen. Det er et bedre valg enn andre oljer, og selvfølgelig, et mye bedre valg enn smult (smult behandles er herdet, og så inneholder trans-fett). Spise kokos olje hjelper skjoldbruskkjertelen skal fungere normalt, og det hjelper folk til å unngå vektøkning.


Previous:nothing Next:måltider dietter

Relaterte artikler


 • svært lavt fiber mat til frokost
 • hvordan å kutte kalorier raskt
 • hvordan presentere sunn mat til barn
 • vekttap effekter av kanel
 • hva du skal spise og hva du ikke skal spise på grapefrukt kosthold
 • vekttap dietter for seniorer
 • grønn te diett for vekttap
 • Hvordan velge et vekttap kosttilskudd
 • dramatiske vekttap planer
 • hvordan du velger sunt hjerte grønnsaker
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com