kosthold Herbalife

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-10-29
I en verden av slanking, mange navn kommer og går. Herbalife har eksistert i lang tid, men fades det inn og ut av popularitet. I det siste, ble Herbalife overskygget av spørsmålene rundt sitt salg og distribusjon som setter selskapets omdømme i fare. Men ifølge de fleste eksperter slanking, er Herbalife en gyldig kosthold system-så effektiv som mange andre lignende dietter på markedet

Du trenger:
Din poeng kalkulator /finder

Hva Herbalife er Herbalife hevder å bruke naturlige, urte stoffer for å hjelpe slankere miste vekt raskt og med riktig ernæring. Herbalifes "kjerneområder" består av ernæringsmessige shakes, en multivitamin kompleks og celle aktivator supplement. Kosten skal ha et ernæringsmessig shake til frokost, en annen for lunsj og så en "fornuftig middag," som diett produkter ikke definerer.

En multivitamin er ment å tas en gang om dagen og tilbyr viktig kosttilskudd. Cellen aktivator hevder å hjelpe kroppen til bedre absorbere vitaminer og mineraler samt bidra til å øke mobilnettet energiproduksjon til støtte vekttap.

Andre produkter

I tillegg til kjerneproduktet, tilbyr Herbalife en rekke andre produkter, som kan utfylle de Herbalife kosthold. Disse omfatter protein snacks, flere varianter av rister, et supplement utformet for å hindre vektøkning forårsaket av snacking, et produkt som har som mål å redusere cellulitter gjennom væske i huden og en annen supplement som hevder å være en metabolisme booster.

Herbalife tilbyr ulike pakker som omfatter ulike kombinasjoner av disse produktene i tillegg til kjernen produktene spesielle pakkepriser.

Distribusjon og konkurranse

Herbalife selges kun gjennom autoriserte distributører direkte salg. Det fungerer omtrent som Avon, Amway og Mary Kay Cosmetics der markedsføringen skjer utelukkende gjennom sine representanter. Herbalife hjemmeside kan bidra direkte forbrukerne til sitt lokale fordelingen representanter.

Noen ernæringsfysiologer og leger spørsmålet sikkerheten til Herbalife produkter som tar sikte på å påvirke stoffskiftet, celleåndingen priser og ernæring. Før du bruker Herbalife eller noen diett produkter system, er det best å oppsøke lege.


Previous:nothing Next:hvilke merker av brød er lav i salt?

Relaterte artikler


 • normal kvinners vekt
 • hvordan du oppretter et hjerte sunt kosthold
 • hvor å miste vekt sakte og naturlig
 • kosthold mat til lavere kolesterol
 • ernæring i tidlig barndom
 • hvor mange kalorier er i 1 pund?
 • ultrasimple kosthold oppskrifter
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene ved edamame
 • diett for å miste vekt og lavere kolesterol
 • dietter kjendiser bruke til å gå ned i vekt raskt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com