lav karbohydrat diett menyen plan

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-10-11
Etter en lav karbohydrat diett kan føles som en ekte ork noen ganger. Ideer kjører lite, og utsiktene til å spise et annet stykke ost og kjøtt er bare usmakelig. Det er gode nyheter, men --- den lave karbohydrat diett tilbyr fantastisk mat alternativer som kan føles mer som fem-stjerners mat enn en diett

Breakfast

Frokost trenger ikke å være vanlig eller kjedelig på en lav-karbohydrat diett. Egg, rister protein og Atkins baking bland alle kan brukes til å lage fantastisk frokost kreasjoner

Noen god frokost menyelementer inkluderer:. En omelett med asparges og bacon, varme Fiber En frokostblanding med kremfløte og jordbær, eggerøre parmesan egg eller en crustless Spinat quiche.

Frokost skal være det største måltidet på dagen, så ikke vær redd for å bruke mer karbohydrater på frokost måltid.

A tidsbesparende tips for quiche er å forberede quiche på forhånd og fryse det i enkelte porsjoner, så bare varme opp til frokost.

Lunsj

Mange travle hverdag tillater ikke for ekstravagante lunsjer, slik at folk ofte kaste ting sammen som ikke egentlig diett-vennlig. Likevel trenger lunsjer ikke å være usunt å være lettvint å tilberede. Det beste med disse lunsj ideer er at de er bærbare, slik at de kan lages på forhånd

Lunsj meny ideer inkluderer:. En skinke og mozzarella ost sandwich på Pumpernickel brød, en spinat salat med geit ost og granateple frukt med granateple dressing, en kalkun og ost lav-karbohydrat wrap og en kile salat salat med blåmuggost dressing og Fajita kjøtt.

En enkel måte å legge kjøttet i lunsjmenyen er å kjøpe ferdiglaget kjøtt fra fryseren delen av dagligvarebutikk. Legge den til salater gir ekstra protein og fortsatt holder karbohydrater teller lave.

Middag

Å sette seg til middag kan bli en fornøyelse. Lett å lage mat er en fin måte å nyte god mat og opphold forpliktet til en lav-karbohydrat diett. Meny alternativer som sirloin biff med grønne bønner og gulrøtter, spagetti squash med Marinara og kalkun kjøttboller, biff fajitas med løk og paprika, eller svartna laks med guacamole salat er alle enkle å lage og en glede å spise.

Mange matvarer kan være forberedt på forhånd. Noen crock-pot meny alternativene inkluderer en rest stek med gulrøtter, løk, paprika, tomater og selleri, eller grillet kylling kokt i hjemmelaget grillsaus.


Previous:nothing Next:bivirkninger av for mye salt inntak

Relaterte artikler


 • mat som kurere halsbrann
 • hvordan finne merking av matvarer for hjertesykdom
 • kosthold for skrumplever
 • spesielle dietter for en mage reduksjon
 • hvordan å gå ned i vekt uten for mye trening
 • om 1200 calorie lav-fett dietter
 • grønn te diett for vekttap
 • kroppsfett redusering
 • kosthold for nyre styrke
 • å spise for et sunt hjerte
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com