leucine kosthold

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-10-21
Leucine er en aminosyre som anses nødvendig for å opprettholde god helse. I sin naturlige form, er det funnet i finnes i matvarer som er høy i proteiner, som kan inkludere brun ris, bønner, nøtter og hel hvete. Leucine kan også tas i supplement form. Hvis du følger et vegetarisk kosthold, og føler at du trenger å legge til flere leucine til kroppen din, er dette en god måte å gjøre det

Historie

I 1819, Joseph Louis Proust oppdaget leucine da han isolert sin uren form fra ost. I 1820, var dens krystallinsk tilstand isolert fra muskel og ull. Laboratory syntese etablerte strukturen i 1891.

Leucine fått navnet sitt fra det greske ordet "leukos,» som betyr hvit. På den tiden at evnen til å rense et stoff hentet fra naturen til en hvit, ble krystallinsk tilstand oppdaget og oppnådd, dette ble betraktet som verdig anerkjennelse.

Fordeler med Leucine

Hvis du øker inntaket av leucine, enten ved å spise mer matvarer som naturlig inneholder denne aminosyren, eller ved å ta kosttilskudd, kan du dra nytte av leucine helse egenskaper. For eksempel, hjelper leucine i å miste vekt som ble høstet gjennom overspising. Økende leucine i kosten også bidrar til å redusere høyt sukker nivåer og holde dem på et sunt nivå, og hjelpemidler i reduksjon av kolesterol.

Leucine Diet

Shaklee har innført en leucine diett kalt Cinche ®. Ifølge nettsidene sine, ble denne dietten evaluert over en 12 ukers periode på Health Research og studier Center i Los Altos, California Under en foreløpig klinisk studie, la deltakerne at leucine kosthold hjalp i tap av vekt og fettmasse, mens sørger for å opprettholde lean body mass. I tillegg ble det en nedgang i kroppens midje-hofte ratio bemerket, som regnes som viktig fordi nyere funn har fastslått at vekt-til-hip ratio har vært fast bestemt på å være en pålitelig indikator på en persons risiko for lider av hjerte-og karsykdommer .

Den Cinche ® diett plan produsert av Shaklee inkluderer shakes, måltid barer og snackbarer, en energi te mix, og en 3-i-1-metabolisme booster. I tillegg kan du også motta et pedometer, en diett journal, og en CD som både vil motivere deg og gi retningslinjer for deg som du implementere og følge din leucine diett plan.

Før du innlemme produkter i Cinche ® diett plan i din daglige rutine, og begynne på diett, bør du sjekke med din lege som kan fortelle deg om dette er riktig kosthold for du. En lege kan også hjelpe deg med å overvåke utviklingen og generell helse i løpet av planen.


Previous:nothing Next:karbohydrat diett

Relaterte artikler


 • South Beach fase 1 kosthold
 • hvordan du skal gjøre sunn vekttap
 • hvordan du får et sunnere hjerte med et glass rødvin daglig
 • hvordan å velge sunn pizza pålegg
 • den beste tiden for å ta whey protein pulver
 • bivirkninger av acai kosthold
 • hvordan du legger laksen til et hjerte sunt kosthold
 • ideell vekt for kvinner 60 år og over
 • om 1200 calorie lav-fett dietter
 • fettfattig hjerneføde for test-taking
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com