leveren rengjøring kosthold

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-10-19
Leveren fungerer som et organ som samler næringsstoffer, sender ut avfall og produserer galle, som hjelpemidler i fordøyelsen. Leverproblemer kan bidra til tretthet, magesmerter, og tap av appetitt. En av de fantastiske prestasjon av leveren er at i motsetning til andre organer i kroppen regenerere det celler, derfor, ved å gå på en lever rengjøring diett du er i stand til å forbedre din helse. Bruk noen av disse tipsene for å gi leveren et sunt rengjøring

Du trenger:.
Tålmodighet

Fasting Diet

De første dagene av en lever rengjøring diett innebærer faste. Ved å faste, kan du leveren til å fjerne alle sine giftstoffer. Drikk fruktjuice, grønnsaker, vann og kylling buljong. Miso suppe er en lys nok suppe til å kunne spise. Prøv å hold deg til fruktjuice som ikke er lastet ned med sukker. Velg en kylling kjøttkraft som er lav i natrium for å unngå oppblåsthet. Avstå fra å drikke alkohol eller koffein mens du rense leveren. Drikk minst 10 glass av 8 oz vann for å rense ut systemet. Når du fordøyelsessystemet har fått litt hvile, er du klar til å introdusere fast føde tilbake i måltider.

Solid Foods

Velg mat som er høy i fiber som hele korn, fibrøse grønnsaker, belgfrukter og frukt. Spinat, kål, Brussel tuter og grønnkål er stor for skylle ut giftstoffer. Har du velge fra hvilken som helst belgfrukter som pinto, sort og marineblå bønner. Hvete brød, fullkorn pasta og havregryn er perfekte fullkorn plukker. Bygg friske celler ved å spise de levende enzymer i frukt og grønnsaker. Best hvis spist rå, men hvis du har problemer med gassen i grønnsaker som brokkoli deretter lett damp dem.

Andre Foods

Etter flere dager for å være på fast føde kosthold, inkludere fisk og magert kjøtt til måltidene. Mat som rødt kjøtt, stekt mat, meieriprodukter, bearbeidet mat og fet mat bør unngås når du er på denne dietten. Hvis du er vegetarianer, begynne å spise tofu, tempeh, og soya kjøtt alternativer. Mange på denne dietten begynner å føle energi, lys og en generell følelse av velvære. Hold deg på denne dietten i en uke før du går tilbake til vanlig spising rutine. Mange personer har bodd med den lenger eller lengre tid, fordi de elsker måten det gjør dem. Leveren rengjøring kosthold er ikke ment å være et vekttap diett eller oppholdt seg på i en mannsalder. Det er viktig å få kalsium under dietten fordi den utelater melkeprodukter. Ta en daglig multi-vitamin for å sikre at du får riktig ernæring. Forvent det faste delen å være vanskelig. Hodepine, tretthet og hjernen fogginess er noen av de vanligste symptomene, men mange føler pay-offs gjøre opp for smertene. Gi leveren din en sjanse til å forynge seg ved å gå på en lever rengjøring kosthold.


Previous:nothing Next:South Beach fase 1 kosthold

Relaterte artikler


 • vekttap effekter av kanel
 • hvor å miste vekt raskt med en frukt smoothie kosthold
 • hvordan å bekjempe betennelser med kosthold
 • fast food for diabetikere
 • planlegger å hoppe starte en diett
 • hjemmelagde godbiter for en kolesterol kosthold
 • måltider dietter
 • kosthold for skrumplever
 • eddik som en kropp rens
 • kilder av LDL kolesterol
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com