måltider dietter

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-10-16
Dietter som er basert på måltid planer forenkle vekttap prosessen ved å telle kalorier for deg. Som en nasjon, sliter vi med vekttap. Hverdagen er så hektisk, prøver å balansere behovene til både arbeid og familie og fortsatt er aktive innenfor fellesskapet bladene dyrebare lite tid til ting som meny planlegging. Som et resultat, får vår fysiske fitness mål presset til baksiden brenner. Måltider dietter tilbyr en nyskapende løsning. De leverer næringsrik, lav-kalori måltider på døren og mens de pleier å være dyrt, de er også svært effektive.

Du trenger:
Patience

Jenny Craig

The Jenny Craig Diet plan har eksistert siden 1980-tallet og har hjulpet millioner av mennesker nå sitt vekttap mål. . I tillegg til å gi pre-pakket mat, er Jenny klienter gis rådgivning og utdannet innen ernæring, fitness og porsjonskontroll. De er også trent på hvordan å takle situasjoner som å gå ut å spise og hvordan du kan nyte en og annen godbit uten å gå overbord. Deltakelse i planen innebærer å delta på møter en gang i uka, spiser program mat og gjør en rimelig mengde trening.

NutriSystem

Den NutriSystem Diet Planen er som Jenny Craig, ved at dine måltider blir tilberedt av noen andre, og levert direkte til deg. Men i motsetning til Jenny Craig, oppfordrer NutriSystem deltakerne til å forberede sine egne snacks og tilbyr folk muligheten til matlaging for seg selv og til. Dette er en del av de 12 ukers "tankesett Makeover" som hjelper klientene å lære å endre sin spiseatferd og sett langsiktig vekttap og fitness mål. Planen oppfordrer dieters å spise 5 måltider hver dag for å holde sulten i sjakk og øke oddsen for suksess.

Dietter til Go

Diet å gå er en landsdekkende levering av mat plan som kan tilpasses til å gjenspeile din livsstil, helse forhold eller personlige valg. De tilbyr lav-carb, low-fat/low-calorie, vegetarianer, diabetikere og sunt hjerte alternativer, reflekterer et bredt utvalg av kosttilskudd preferanser og behov. Ingen veiledning er gitt, så tjenesten er trolig bedre egnet for de som er langsiktige deltakere i en etablert plan, og som vet hvilke matvarer de bør eller ikke bør ha. Menyen gjenspeiler brukerne personlige preferanser, som tilbyr artikler som burritos eller ostekake, men kokkene har tatt de nødvendige skritt for å fjerne overflødig fett, natrium og kolesterol, og lar deg nyte sunnere versjoner av alle dine favoritt mat.

The Biggest Loser

The Biggest Loser Måltider kosthold er et 12 ukers program, og mens planen krever du å telle noen av kalorier, er brorparten av slit tatt vare på gjennom ernæringsmessig balansert daglige måltider. Basert på samme dietter deltakerne bruker på tv-serien, det er bare en meny for hver uke og 4 menyer i alle og mat er sendt ut ukentlig. Hver av entrée kommer med en rimelig porsjonskaffe grønnsak side parabol og to næringsrike snacks per dag er inkludert i planen.


Previous:nothing Next:planlegger å hoppe starte en diett

Relaterte artikler


 • flat mage diett plan
 • er høye protein dietter dårlig for deg?
 • hva er den beste dietten for vekttap?
 • dramatiske vekttap planer
 • sunt vekttap hjelp
 • mat som utløser vekttap
 • hvordan å miste £ 25.
 • hvordan å implementere en enkel vekttap plan
 • benefiber bivirkninger
 • hvordan å gå ned i vekt uten å telle kalorier eller fett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com