mat som øker stoffskiftet

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-10-09
Å miste vekt er vanskelig nok, det bør være en slags snarvei. Du går til gym, spiser du sunt og lys. Hvis du ikke vil prøve noen kjepphest diett som innebærer å sulte deg selv, må du begrense inntaket til matvarer som øker stoffskiftet naturlig. Det følgende er en diskusjon av noen matvarer du bør spise mer av --- og da --- å hjelpe deg å forbrenne fett som borte

Stoffskifte-Styrking Fruits

Grapefrukt er lave i kalorier og høy i fiber, og på toppen av det, de redusere insulin nivåer, noe som trigger kroppen til å lagre fett. En halvparten av en grapefrukt kan spises til frokost, en viktig tid på dagen der du trenger for å gjenopprette stoffskiftet etter at det faller i søvn.

Epler, foruten å holde doktoren borte, er bra for omtrent samme årsaker, det høye fiberinnholdet holder kroppen mett lenger enn mange matvarer, noe som reduserer ditt ønske om å spise mer. For ikke å nevne, er de den ideelle bærbare snack. Et annet fiber-fylt mat er belgfrukter, som de krever kroppen din til å bruke mer kalorier til å fordøye dem.

Grønnsaker som Sky-Rocket Metabolisme

Du vet at grønnsaker er bra for deg, men visse de er enda bedre. Spinat, Popeye's favoritt, klarer å få fart på forbrenningen samtidig som det gir all slags godt-for-deg vitamin B. Ikke glem å spise brokkoli, som er proppfulle av næringsstoffer, inkludert kalsium og vitamin C. Kombiner disse grønnsaker med protein rik egg og ost til å øke stoffskiftet første om morgenen.

Drikk til stoffskiftet

Blant fordelene av grønn te, kan man folk ikke vet mye om er at det kan hjelpe kroppen forbrenne kalorier raskere. Den inneholder et kjemikalie som kalles Epigallocatechin gallate (EGCG), som setter fart på stoffskiftet. Kaffe, som inneholder koffein, gir deg et løft på flere måter enn én. Men du bør ikke drikke mer enn en eller to kopper kaffe om dagen, så hvis du trenger et løft på ettermiddagen velge grønn te.

Spice It Up

Visste du at krydder kan også øke stoffskiftet? Kanel krydrer te ditt, men kan også redusere kolesterolet og stødig blodsukkeret, slik at du kan forbrenne sukker bedre. Curry og jalapenos både øke stoffskiftet, brenne ekstra kalorier uten noe arbeid.

Protein Boosters

Protein-rik mat som kalkun øke muskelmasse, til slutt får deg til å forbrenne flere kalorier. Tilsvarende, nøtter som mandler inneholder essensielle fettsyrer, men vær forsiktig så du ikke overdriv det fordi de er også høy i kalorier. Yoghurt er en lavere kaloriinnhold kilde til protein som også bidrar til å regulere fordøyelsessystemet, og dermed hjelpe deg å føle tynnere, og også skjer for å være en flott frokost løsning.


Previous:nothing Next:en lav-kolesterol diett plan-menyen

Relaterte artikler


 • bivirkninger av acai kosthold
 • den beste vitaminer for menn over 60
 • mat som utløser vekttap
 • hva reiser triglyseridnivåer?
 • ting du kan spise på en hvete diett
 • hvordan å gå ned i vekt uten for mye trening
 • å spise for et sunt hjerte
 • hvordan å handle og lagre på Bondens marked
 • ekstreme vekttap dietter
 • naturlig appetittdempende midler uten bivirkninger
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com