måter å få en flat mage

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-10-06
Å få en flat mage er et viktig mål for både menn og kvinner. Mange bedrifter der ute vet dette, og produserer de en gadget etter en lovende deg en flat mage i flere uker eller "pengene tilbake. " Selv om disse verktøyene fungerer, kan du få en flat mage uten dem ved å følge noen viktige strategier

Fôr Justeringer

For å miste magen, må du også mister høy-kalori, fetende mat. Disse inkluderer friterte matvarer, bearbeidet mat, raffinert mat og alt annet som er høy i mettet fett. Spis mat som er høy i næringsstoffer, som for eksempel magert kjøtt, magre meieriprodukter, frukt, grønnsaker, frø, nøtter, bønner og helkorn. For å holde deg fra overspising og å opprettholde et høyt energiinnhold, spise små måltider hver 2 til 3 timer i løpet av dagen. Gjør disse måltidene en balanse av protein, karbohydrater og fett. Et eksempel på et måltid er det laks med dampet brokkoli og en bakt yam.

Vann

Kalorier i form av væske er fortsatt kalorier og bør elimineres fra kosten din. Eksempler på dette inkluderer brus, frukt juice, alkohol, sugared kaffedrikker og søtet te. Drikk vann i stedet for dem fordi det har null kalorier, og det kan også bidra til å øke stoffskiftet. The Institute of Medicine anbefaler at kvinner får 2,7 totalt liter vann om dagen og menn får 3,7 totale liter dagen.

Cardio

Kardiovaskulær trening kan brenne kalorier og redusere overvekt i hele kroppen, inkludert magen. Mål for 45 til 60 minutter med kardiovaskulær trening på 4 til 5 dager i uken. Eksempler på øvelser omfatter løping, svømming, sykling, elliptiske opplæring, tau hopp og trappetrinn klatring. Å øke caloric utgifter, gjør intervaller. Dette er gjort av alternerende mellom anfall av høy intensitet og lav intensitet. For et eksempel, etter en 10 minutters oppvarming, gå på en høy intensitet i 60 sekunder, deretter en lavere intensitet i 60 sekunder. Alternative frem og tilbake i 30 minutter og avslutt med en 10 minutters kjøle ned med en lysintensitet.

Vekt Training

Bygg muskler gjennom vekttrening kan bidra til å øke stoffskiftet og forbrenner flere kalorier. Gjør øvelser som involverer bryst, skuldre, rygg, triceps, biceps og bein. Eksempler på vekttrening er benkpress, skulderpress, bakre rekkene, tricep pushdowns, armhevinger og knebøy.

Mageøvelser

Du kan ikke gå ned i vekt i magen med ab øvelser, men du kan definere musklene der en gang fettet har forsvunnet. Oppgaver å gjøre med crunches, siden crunches, leg heiser, hengende kneet reiser, nedgang crunches og sykkel crunches.


Previous:nothing Next:sunt og enkelt kosthold plan

Relaterte artikler


 • grunnen bison ernæringsmessige informasjon
 • nyttig dietter for kolesterol
 • hvordan presentere sunn mat til barn
 • vekttap diett
 • kosthold for barn med acid reflux
 • hva du skal spise og hva du ikke skal spise på grapefrukt kosthold
 • ernæring for nyrer
 • farene ved å være undervektig
 • kosttilskudd for å støtte vekttap
 • kosthold for unclogging arterier
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com