medisinsk tilsyn vekttap

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-10-29
Metoder for å miste vekt er hele media, fra nyheter segmenter til blader til selvhjelp viser, for alle oppmuntrende overvektige mennesker får motiverte og mister vekt. Mens mange finne suksess i å ta saken i egne hender, eksisterer det en del av overvektige befolkning som krever medisinsk intervensjon å gå ned i vekt og få sunne. Disse personene er ofte klinisk eller sykelig overvektige, og tilstanden deres er ofte livstruende

The Clinics

Flere vekttap klinikker er tilgjengelig i byområder, alle bemannet og overvåkes av leger, dietitians, ernæringseksperter og mosjon fysiologer. Disse sentrene og klinikker første arbeidet med å utvikle et personlig forhold til pasienten, slik målet er å fastslå styrker og svakheter i pasientens psykologi. Når de styrker og svakheter er identifisert, kan det medisinske teamet på riktig måte tilpasse en vekt-tap programmet rettet mot pasienten.

Om programmer

Kosthold og mosjon er forsøkt og sanne metoder for vekttap, så klinikker og sentre basere sine program tilbud ikke bare i forhold til graden av hjelp pasienten trenger, men hvor mye kosthold modifikasjon og utøve pasienten er i stand til å håndtere. Dette er gjort kommer gradvis til å akklimatisere pasientens kropp til disse livsstil modifikasjoner. Ofte er appetitt suppressant medisiner introdusert for å håndtere mat cravings.

Kosthold og trening

Måltidene er kalorifattig og ernæringsmessig god. Måltidene serverer dobbel jobb, begrense kalorier men også undervise pasienten om smartere valg av mat og del kontroll, to viktige komponenter i å miste vekt og holde vekten av for en levetid. Øvelser er både cardio og motstand-basert og er gradvis økt i intensitet for å fremme calorie brenning og mager muskel utvikling, så mager muskel bygningen er viktig å spise bort på fete butikker.

Psykologi

Mange overvektige pasienter mangler selvtillit kontroll for å spise riktig, eller bruke mat som trøst mekanisme i tider med stress. Vekttap sentre ofte tilby psykologisk hjelp til å hjelpe pasienter håndtere sin avhengighet på mat, som for eksempel stress management, impuls spising eller dårlig selvbilde problemer. I noen tilfeller anti-depressive medisiner er foreskrevet bør pasienten kreve dem

Surgery

I Dire omstendigheter, er bariatric kirurgi tilgjengelig, men bare for de pasientene som oppfyller visse kriterier-generelt, de med en Body Mass Index (BMI) på 35 eller høyere. Fettsuging er et annet kirurgisk alternativ, men denne prosedyren ikke regnes som den beste metoden for langsiktig vekttap.


Previous:nothing Next:kalsium lactate informasjon

Relaterte artikler


 • er solsikkeolje sunt?
 • bruk av papaya ekstrakt
 • daglige kosthold for kolesterol
 • normal kroppsvekt for kvinner
 • hvor mye protien folk bør spise?
 • hvordan å lage middag for fem dollar # 4
 • muskel bygging kosthold tips
 • hvor mange kalorier bør vi spise?
 • ikke meieriprodukter kilder til kalsium
 • en kaloriteller kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com