naturlig rensing av kroppen

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-10-28
Holde giftstoffer ut av kroppen gjør en person føler seg mer energisk og forbedrer generell helse. Med færre giftstoffer, opererer i kroppen på maksimal effektivitet. Selv om mange selskaper tout produkter for rensing kroppen av skadelige stoffer og kjemikalier, er det også mulig å rense kroppen naturlig

. Hydration

Drikk rikelig med vann og holde kroppen hydrert. Vann er nødvendig for riktig toksin filtrering for dine organer-som lever og nyrer. Når filtrert, bruker kroppen vannet for å utvise toksiner gjennom avføring og vannlating. Uten korrekt hydrering, utviste giftstoffer tar lengre tid og mer giftstoffer bygge opp fører til symptomer som tretthet, hodepine, magesmerter og andre lidelser. Du bør ingest 8-10 glass vann per dag (minst 8 ounces). Hvis du har problemer med å drikke så mye vann, supplement vanninntaket ved å spise mat med høyt vanninnhold, for eksempel vannmelon. Væsker som brus ikke teller mot fuktighet, siden de inneholder ingredienser som er giftige for kroppen selv (tror koffein, som er et stoff) og kan tjene som diuretika.

Spis økologisk

Når mulig, velger økologisk mat som ikke inneholder sprøytemidler og de som ikke bearbeidet med kjemikalier og konserveringsmidler. Ikke-økologisk mat ofte er fulle av sprøytemidler eller inneholder skadelige giftstoffer sanket gjennom bearbeiding og konservering. Sterkt bearbeidet mat ofte mangler vitaminer, mineraler og næringsstoffer avgjørende for kroppens funksjoner. Ved å spise økologisk mat, er kroppen din skylle ut giftstoffer igjen uten å ta i nye, og i stedet er nyter verdifulle vitaminer, mineraler og næringsstoffer som gir mer effektiv drift av kroppen.

Flushing

Skyll ut fordøyelsessystemet. Tarmen og tykktarmen spiller en sentral rolle i å bestemme hva kroppen holder eller utvisning. De bryter ned maten i sluttfasen med fordøyelsen og hjelpe vann absorpsjon avgjørende for fysiske prosesser. Etter toxin inntak, men tarmen og tykktarmen er mindre i stand til å gjøre jobben sin, og giftstoffer bygge opp i fordøyelsessystemet og er holdt i kroppen. Flushing ut fordøyelsessystemet ved å spise mye fiber, konsumere fordelaktige væsker som te, og administrasjon av en og annen naturlig-baserte klyster behandlingen kan kvitte seg med giftstoffer og andre patogener som bakterier som har bygget opp.


Previous:nothing Next:7 dagers kolon renset

Relaterte artikler


 • metabolske kosthold typer
 • fordeler av te og kaffe
 • hva må en food etikett liste
 • den beste tiden for å ta whey protein pulver
 • linfrø effekter
 • hvordan å miste vekt i ansiktet
 • hvordan å lage en deilig lav carb måltid
 • do antidepressiva gjør du miste vekt?
 • kosttilskudd for å støtte vekttap
 • hvor mange kalorier er i 1 pund?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com