negative calorie diett informasjon

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-10-19
Litt av en misvisende benevnelse, er en negativ kalori diett ikke er basert på konseptet av å spise ikke-kalorier, men i stedet utnytter den termiske effekten av mat for å redusere totale kalori forbruket. Individer på en negativ kalori diett miste vekt raskt, fordi selv om de spiser relativt moderate mengder mat, er deres kroppen i stand til å bare bruke en brøkdel av kalorier forbrukes. Hvis du, eller noen du kjenner, er i ferd med å legge ut på en negativ kalori diett, her er de fakta du bør vite før du begynner.

Du trenger:
Patience

Om Negative Calorie dietter

En negativ kalori diett er egentlig ikke et strukturert kosthold, per se, men heller en liste over anbefalte matvarer. som har en betydelig termisk kostnad til kroppen under prosessen med fordøyelsen. Negative calorie matvarer inneholder mange frukter og grønnsaker, som for eksempel appelsiner, epler, bær, brokkoli, salat og agurk.

Negative Calorie Theory

Den termiske effekten av mat sier at kroppen skal brenne kalorier for å fordøye mat, med visse typer mat som krever mer kalorier å fordøye. Derfor er antall kalorier på etiketten ikke hvor mye energi du får av å spise en bestemt mat. Du i stedet mottar nettet kalorier mindre kostnaden for fordøyelsen. For eksempel kan spise 200 kalorier i cookies kun trenger 10 kalorier for kroppen din å fordøye, for en netto gevinst på 190 kalorier, mens 200 kalorier i epler kan koste kroppen 100 kalorier å fordøye. Så mens mat kan ligne på papir, viser termisk effekt at ingen matvarer er nøyaktig lik.

Negative Calorie Fordeler

Ideen om å bygge kostholdet rundt disse matvarene er en god ide, som mange er næringsrik frukt og grønnsaker som fremmer helse, og noen diett som oppfordrer deg til å konsumere mer frukt og grønnsaker på daglig basis har verdi.

Negative Calorie Ulemper

Vær forsiktig, skjønt, for hvis du begrense deg til disse negative calorie mat du kan ende opp tynnere, men underernært. Som med alle ting, er en balansert tilnærming best. Mens spise noen negative calorie matvarer å gå ned i vekt er sunt, spiser ingenting, men disse matvarene er besatt og destruktiv. Kroppen trenger fortsatt tilstrekkelige mengder sunt fett (noen animalsk fett, noen sunne oljer, og noen naturlige fettstoffer som fra kokosnøtter) og en tilstrekkelig mengde protein (minst 60-80 gram om dagen).

Hensyn

På balansen, fordelene med et negativt kaloriinntak langt overstiger potensialet for misbruk. Bare husk å overvåke vekttap å holde det moderat og målt (mål i ett til to pounds av vekt tapt per uke), og husk å ta med noen naturlige fettstoffer og magre proteiner i diett din. Hvis du følger disse enkle reglene en negativ kalori diett kan være en sunn måte å miste et par pounds.


Previous:nothing Next:leveren rengjøring kosthold

Relaterte artikler


 • lav karbohydrat diett menyen plan
 • kan du miste vekt ved å kutte kalorier?
 • hvordan å lage mat lav natrium måltider
 • hvordan å bekjempe betennelser med kosthold
 • rå mat diett mat
 • hvordan brenne en ekstra 1000 kalorier denne helgen
 • sunt kosthold regimer
 • kosthold retningslinjer for hypoglykemi
 • den beste dietten for hurtig vekttap
 • hvordan du velger en god vekttap supplement
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com