om giftige rensing dietter

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-10-18
Rensing eller detox dietter er en ny vri på et gammelt tema-den strukturerte eliminering av giftige buildup i kroppen. Som nesten alle andre typer kosthold, hvis det gjøres riktig, kan en detox være trygg og relativt effektiv til jumpstarting vekttap. Men mange detox planer eschew sikkerhet til fordel for eksentrisitet, mandat bisarre regler som tjener ingen merkbar hensikt. Hvis du har lurt på om den generelle "dos and don'ts" for rensing dietter, rart ikke flere

Du trenger:. .
Tålmodighet

Detox dietter Generelt

Generelt, er en detox diett kort sikt, tungt diett. Detox dietter varierer i lengde fra så lite som en dag til så mye som flere uker, men vil sjelden forlenge mye lenger. I løpet av denne perioden, vil du bli begrenset til matvarer som noe annet enn væske, rå mat, økologisk mat eller bare frukt og grønnsaker. Dette er neppe en omfattende liste, men som sammensetningen av en detox diett er begrenset bare til fantasien av skaperen.

Detox Teori

Det generelle salgsargument for detox dietter er at når du alder, kroppen din akkumuleres avfallsstoffer og giftstoffer i fordøyelsessystemet. Den angivelig Hensikten med en detox diett er å rense systemet av disse uønskede stoffene, noe som gir deg sunnere enn før. Merk at det ikke eksisterer noen reell vitenskapelig bevis for å støtte denne teorien -. Meste av vitenskapen rundt en detox er ingenting mer enn salgsfremmende informasjon om de ulike planene nettsider

Detox Fordeler

Innstilling til side muligheten for interne " rensing, "detox dietter har noen positive. Så lenge du ikke holder seg til en altfor restriktiv modell (slik som Master Cleanse, som består av noe mer enn brus og sirup), kan en detox diett være en relativt trygg måte å jumpstart vekttap-slik at du kan miste en få pounds mens utvikle en smak for sunnere matvaner.

Detox Farer

Det er noen risiko forbundet til detox dietter, imidlertid. Som du vil frata kroppen din til et fullt spekter av mat for en tid, er risikoen for underernæring alltid til stede. Videre, stadig spiser samme mat dag ut og dag inn kan resultere i kroppen din utvikle en matvareallergi. stick Antar du er død satt på inne i en detox, for å unngå disse risikoene til de planer som tillater et bredt utvalg av naturlige matvarer.

Hensyn

På balanse, det er mange sikrere og mer effektive måter å gå ned i vekt enn ved hjelp av en detox diett. Detox dietter er vitenskapelig bevist, med mange å være basert på faux vitenskap i beste fall. Hvis du er en ellers friske, voksne uten medisinske komplikasjoner, er det ingen grunn til å anta at kroppen din er naturlig klarer å rense avfall fra systemet ditt. Dermed vil du være bedre å bruke en prøvd-og-sann metode for vekttap, i motsetning til å risikere helsen din i jakten på den tåkete løfte om detoxificiation.


Previous:nothing Next:sunn mat diett menyen

Relaterte artikler


 • fiskeolje fordeler og ulemper
 • kosthold for skrumplever
 • protein diett menyer
 • fordelene av mini-måltider for vekttap
 • høyt kolesterol behandling kosthold
 • hvordan du får et sunnere hjerte med et glass rødvin daglig
 • hvordan gjøre lav carb trail mix
 • hvordan man kan forebygge hjerteinfarkt og hjerneslag
 • hvordan å miste £ 25.
 • hvordan finne vekttap piller
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com