om sunn kakao

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-10-13
Noen av de beste nyhetene å komme ut i løpet av de siste årene er at sjokolade er bra for menneskekroppen. I tillegg til den herlige smaksopplevelse, har forskerne oppdaget at elementene i kakao gi fordeler til hjertet, arterier og hormonnivåer. Imidlertid er ikke alle like sjokolade. De helsemessige fordeler avhenger av en rekke ting, fra kvalitet og mengde kakao i sjokoladen til mengden av andre, mindre sunn ingredienser i det endelige produktet

Flavonoider

kakaopulver har anlegg flavonoider som fungerer som antioksidanter, som hjelper regulerer cellevekst og forhindre skader som kan føre til kreft eller hjertesykdom. Det kan også forbedre blodsirkulasjonen, forebygge blodpropp og bidrar til å senke blodtrykket. I studier ved Universitetet i Barcelona i Spania, fant Veronique Noe og tilknyttede at antioksidanter i kakao hjelper cellene bekjempe skader fra frie radikaler i tykktarm og kardiovaskulære systemet. Mørk sjokolade har mer flavonoider enn melkesjokolade fordi forholdet kakao til ekstra ingredienser er mye høyere.

Mood Heis

Den kjemiske phenylethylamine som også er funnet i sjokolade tilbyr fordelen av å gi forbrukerne en følelse av velvære og løfte deres stemninger. Dette kan hjelpe en som er mildt deprimert

Forskning

I en studie ved Penn State ledet av Dr. Penny Kris-Etherton, ble 23 mennesker gitt to dietter-en diett lav på flavonoider og den andre med en -1 /4 gram av kakao og mørk sjokolade. Etter å ha spist kosthold med kakao og sjokolade, var oksidasjon cirka 8 prosent lavere enn da de spiste diett lav på flavonoider. Ifølge avisen skrevet etter undersøkelsen, "Total antioksidant kapasitet var 4 prosent høyere etter kakao og sjokolade inneholder kosthold. HDL kolesterol var fire prosent høyere etter sjokolade diett. " HDL er det "gode" kolesterolet. Denne studien konkluderer med at å innlemme kakao og andre sunne matvarer i kostholdet vårt øker vår antioksidanter, som kan bidra til å forhindre hjerte-problemer.

Negative effekter

Det samme kjemiske som gir en stemning heis ligner på en amfetamin og kan være vanedannende. Personer som har tendens til å ha panikk angrep eller angst kanskje lider av tilstanden deres forverres etter inntak av store mengder sjokolade. Mange sjokolade produkter har store mengder sukker og herdet fett, noe som vil motvirke noen av de positive fordelene i kakao.

Sunn måte å konsumere Cocoa

For å få mest mulig helsemessige fordeler av sjokolade, se etter det høyeste innholdet av kakao. Les listen over ingredienser, og prøv å unngå høye nivåer av høy fruktose mais sirup og hydrogenerte oljer.


Previous:nothing Next:ukentlig vekttap spising plan

Relaterte artikler


 • er høye protein dietter dårlig for deg?
 • thermogenics og vekttap
 • matvarer som bidrar til å øke vekten
 • matvarer som redusere mage fett
 • sunt kosthold regimer
 • flat mage matvarer
 • den beste dietten for hurtig vekttap
 • hvordan du bruker en skritteller for å gå ned i vekt
 • hvordan bli motivert til å spise riktig
 • metthetsfølelse vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com