planlegger å hoppe starte en diett

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-10-16
Et godt kosthold begynner med blanke ark og en helt ny tilnærming til å spise. Den beste måten å starte en diett, er å tømme hjem av usunn mat og fylle kjøkkenet med mat som er bra for deg og bidrar til sunn vekttap. Ditt humør er like viktig når det gjelder å forberede deg på en livsstil endring

Du trenger:.
Tålmodighet

Clearing

Det begynner med kjøkkenet ditt. . Fjern fristelsene før du begynner din diett programmet, og du vil være et skritt foran på dine vekttap mål. Samle opp alle junk food som er lys på ernæring og tunge på fett eller sukker. Dette inkluderer cookies, kaker, chips, sukker-fylt drikke og alt annet du skulle være flau over å bli sett spise når du er slanking. Sauser og sprer som full-fett majones, dressinger og smør trenger å gå så bra. De kan alle bli erstattet av lavere fett, lavere kaloriinnhold alternativer. Kast ut eller donere all bearbeidet mat som eske eller boks middager og hvitt brød, boller og kjeks.

Shopping

Den produserer delen er den første og beste venn. Fylle opp med frukt og grønnsaker av alle typer og farger. Hele frukter og grønnsaker stiller store snacks og /eller en større del av et sunt måltid.

Når shopping for matvarer som er høy i protein, gå for magert kjøtt. Kalkun eller kylling bryst og fisk som laks og tunfisk er fylt med protein uten mye fett. Fettfattig ost, rå nøtter og bønner er også sunne kilder til protein.

High-fiber brød, poteter, havregryn og helkorn pasta vil bidra til å holde deg mett etter måltidene samtidig legge ekstra næring.

Sats på skummet melk i stedet for helmelk. Den bærer samme mengde næring uten alle fett og kalorier.

Oliven og raps olje er bra for matlaging og til salatdressinger. Lav-eller ikke-fett kremost er bedre enn smør eller margarin. Lav-fett majones og salat dressinger er akseptabelt så lenge du holde oversikt over hvor mye du bruker.

Forbered Your Mind

Nå som du har et kjøkken fullt av sunn mat, minn deg selv på hvorfor du slanking i første omgang. Mest sannsynlig er det fordi du ønsker å gå ned i vekt og /eller føler seg friske, men selv disse grunnene kan bleke i forhold til ønsket om at den maten du har blitt vant til å spise.

Finn støtte i en venn eller slektning. Del dine mål og be om hjelp henne når du trenger noen å gå til når du er fristet til å jukse på dietten din.

Post bilder som representerer din idealvekt. Sett disse på speil så vel som på kjøleskapet.

Anta at du vil jukse på enkelte punkt. Vet at en slip er ikke en fiasko. Trikset er ikke i å være perfekt, men i deres villighet til å plukke deg opp og begynne på nytt. Forvent prosessen å være vanskelig og vite at du har det som trengs for å komme gjennom det og komme ut på den andre siden med en ny forståelse for deg selv og for sunn mat.


Previous:nothing Next:hvor å miste vekt raskt med en frukt smoothie kosthold

Relaterte artikler


 • hvordan du har mer energi på Atkins
 • den beste måten å rense kolon
 • ernæring for diabetikere
 • bivirkninger av for mye salt inntak
 • hvordan å gå ned i vekt mens du drikker kaffe
 • fordelene av et balansert kosthold
 • whey protein pulver vekttap
 • hva slags mat inneholder isoflavoner?
 • Ti tips for meatless måltider
 • diett-vennlig mat
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com