postpartum diett plan

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-10-27
Mange nye mødre sitter igjen med overvekt de ønsker å gå ned etter at deres baby. Å være en ny mor er fysisk krevende, og kan la litt tid for et vekttap plan. Men, ikke miste vekt ikke å være en kamp for en ny mamma

kaloriinntak

Mange mødre velger. å amme sine barn. Ammende mødre må være mer forsiktig med kalorier de inntaket. Deres ernæringsmessige valg må bli mer lyd, og dette kan føre til ytterligere vekttap. Ikke-ammende mødre kan redusere sitt kaloriinntak med ingen negativ effekt på utviklingen av sine barn, men risikerer å kutte for mange kalorier eller noe som gjør dårlige valg av mat. Alle nye mødre bør ha som mål å spise balansert kosthold som inkluderer om lag 45 til 65 prosent uraffinert karbohydrater, 10 til 15 prosent lean protein og ca 20 til 35 prosent umettede eller monosaturated fett.

Når skal Diet

Det er viktig å ikke å prøve å miste post-partum vekt i minst seks uker etter at du har barnet. Innenfor denne tiden vil du selvsagt gå ned i vekt fordi du vil miste mye av vannet du beholdt de siste ukene av svangerskapet. På denne tiden er du også healing fra fødsel og trenger mer kalorier å komme seg fra denne prosessen. Nyfødte sjelden sove i mer enn et par timer av gangen, og kroppen din trenger energi for å hjelpe deg å fungere på så lite hvile. Eventuelle kosthold du begynner, bør derfor vente til barnet nærmer seg andre måned. Med mindre du ammer, ikke din diett ikke å være annerledes enn den var før du fikk din baby.

Post partum Trene

Trening er en god måte å få tilbake formen din etter fødselen og kan være en stor del av en post-partum vekttap plan. Det er viktig å begynne å trene langsomt, spesielt hvis du ikke trene før eller under svangerskapet. De fleste kvinner har et seks ukers post-partum checkup med fødselslege sine. Sørg for å planlegge en slik avtale så legen kan vurdere om du er klar for trening. Hvis du hadde en Keisersnitt, kan det hende du må vente lengre. Begynn sakte. Hormonene som gjorde bekkenet ditt til å ekspandere i løpet av svangerskapet også arbeidet for å løsne andre ledd, slik at de kan være sårbare for skader. Hvis du kan få noen til å ta vare på det nyfødte, kan du bruke øvelsen som en mulighet til å tilbringe tid alene. Dette vil hjelpe deg å de-stress og hjelpe deg å miste post-partum vekt. Hvis du ikke kan være borte fra nyfødt, trening med henne ved å ta henne i en barnevogn eller ved å sette henne svinge eller bassinette av tredemølle. Noen byer har øvelse klasser du kan ta med babyen. Pass på at hvis du ammer at du ikke blir dehydrert da dette kan begrense melketilførselen.


Previous:nothing Next:den gjennomsnittlige kostnaden for smart LiPo

Relaterte artikler


 • tre måneder vekttap plan
 • hvilke matvarer som syre eller alkaliske i magen?
 • hvordan du kan vinne Ardennerslaget
 • micronutrition for vekttap kirurgi pasient
 • protein diett for diabetes
 • Hva er de helsemessige fordelene av kosher dill pickles?
 • den beste dietten for helse
 • kosthold for en flat mage
 • å spise for et sunt hjerte
 • hvordan å lage en spotte dansk
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com