prepackaged kosthold mat

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-10-10
Hvorfor mislykkes de fleste dietter? Er de dårlig designet? Er det noen hemmelige å bo på en diett du ikke kjenner? Nei, er realiteten at dietter mislykkes fordi folk rett og slett ikke kan holde seg til dem. Det er vanskelig å finne tid til å handle rett og koker høyre når du må jobbe, gjøre husarbeid, og ta vare på en familie. Skriv prepackaged diett mat, som søker å fjerne gjetting og kompromiss fra dietter

Service

En prepackaged kosthold er en der maten allerede er kokt og pakket sammen, ingrediensene balansert for å møte kosthold stilen du har valgt. Diet prepackaging tjenester finnes for Atkins Diet og andre lav-carb filosofier, samt for andre diett programmer, slik som The Zone, Jenny Craig, og Body-For-LIFE. Du kan også finne prepackaged mat for andre spesialiserte dietter som kosher, vegetar og diabetiker.

Smak og pris

Meninger på smaken av de ferdige dietter levert av ulike tjenester varierer så mye som meninger om restauranter, og det kan ta deg litt eksperimentering å finne en prepackaged diett du liker. Mange tjenester, for å sikre ferskhet og kvalitet på maten, bare imøtekomme til innbyggerne i byene der de er plassert. Et eksempel på dette er Nu-Kjøkken, en populær tjeneste, som kun leverer til området i eller rundt New York City. Men prepackaged mat tjenester, for eksempel Bistro, M. D. , tilbyr prepackaged gourmet kosthold måltider gjennom Federal Express til hvor som helst i USA.

Kostnadene ved prepackaged diett mat varierer. De fleste tjenester levering en uke av mat i en tid og noen krever et minimum antall uker. Tjenester finnes som kan gi prepackaged dietter billigere enn fast food restauranter, men prisene går opp fra der og enkelte tjenester er ganske dyrt. Men som en del av tjenesten, mange av dem tilbyr også online og live support.

Effekter

Mange mennesker liker å bruke prepackaged diettmat tjenester fordi de ikke bare praktisk, men også gi service for å telle kalorier og balansering næringsstoffer. Det er mange påstander om at de som bruker prepackaged kosthold mat mister mer vekt og er mer vellykket på å holde seg til sitt kosthold enn de som ikke gjør det. En studie ved University of Illinois sikkerhetskopierer som hevder, rapporterer at de som brukte prepackaged kosthold måltider hadde en høyere suksessrate enn de som prøvde å følge deres dietter på egen hånd. De som spiste to måltider ferdige kosthold mat per dag mistet mer vekt og fett totalt.


Previous:nothing Next:hva du skal spise etter å ha tatt kål suppe diett

Relaterte artikler


 • induksjonsfasen av lav carb diett
 • å spise mer fisk for et sunt hjerte
 • fordelene av et balansert kosthold
 • den ultrametabolism kosthold
 • hvordan å miste vekt i ansiktet
 • grunnen bison ernæringsmessige informasjon
 • benefiber bivirkninger
 • druekjerneekstrakt sikkerhet
 • ingefær te for vekttap
 • hvordan å øke kli å bekjempe hjertesykdommer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com