risiko for optifast

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-10-31
Optifast er en all flytende og raskt vekttap diett som er ment for en kort periode med bruk først og fremst av folk som er svært overvektige, betyr at folk som kan løse minst 50 pounds og opplever komplikasjoner på grunn av deres vekt. Denne dietten skal være gjennomført under tett veiledning av en utdannet lege på grunn av ytterpunkt på kosthold og den mulige helserisiko. Dietten består av fire faser: screening, aktiv vekttap, overgang og vedlikehold. Den screening fasen er vesentlig å sørge for at personen er frisk nok til å tåle kosthold. Den andre fasen, aktive vekttap, er fire til seks uker av personen på en flytende-bare kosthold som inneholder Optifast produkter som ernæring barer. I den tredje fasen, overgang, er personen sakte gjeninnføres i solid mat med fett og karbohydrater. Den vedlikeholdsfasen starter når personen er i stand til å gjøre sunn mat valg fra alle matvaregrupper og bruke trening som en måte å opprettholde vekten sin

Du trenger:.
Din poeng kalkulator /finder
<. /h4>

Mangel på Mineraler

Fordi Optifast dietten tillater bare rundt 800 kalorier om dagen, den bare inneholder mye vitaminer og mineraler anbefales for en sunn livsstil. Men fordi den anbefalte mengden vitaminer og mineraler er for noen som er sunt, kan dette ikke være tilstrekkelig nok for noen som er overvektige. Dette kan forårsake mange uforutsette komplikasjoner, spesielt for noen som er sterkt overvektige.

Økt risiko for gallestein

gallestein dannelsen skjer på en mer økt hastighet i mennesker som har et svært lavt kaloriinntak, og mer på kvinner enn menn, spesielt når miste vekt veldig raskt.

risikoen for overdose

Når en person er på Optifast kosthold og tar foreskrevne medisiner for en annen sykdom eller tilstand, kan de finne seg i fare for overdosering. Dette er fordi noen medisiner styrker er bestemt av en persons vekt. Dersom en person mister mye vekt når du er på Optifast kosthold, kan deres medisiner bli for sterk.

Short-Term Side Effects

Kvalme, tretthet, forstoppelse og diar¨¦ er alle andre bivirkninger av dette lav- kaloriinntak. Disse effektene er vanligvis kortvarige og forsvinner når kroppen vokser vant til mengden kalorier forutsatt.

Finansiell risiko

Fordi Optifast kosthold styres gjennom en klinikk og krever medisinsk tilsyn, kostnaden av dietten kan bli svært dyrt. Dette kan vise seg å være en finansiell risiko, spesielt siden de fleste vil finne det svært vanskelig å holde ut opp til seks uker med en flytende diett med bare Optifast produkter som fast føde.


Previous:nothing Next:ingen stress påvirker vekttap?

Relaterte artikler


 • hvilke matvarer som syre eller alkaliske i magen?
 • fettfattig hjerneføde for test-taking
 • glykemisk indeks diett mat
 • hvordan ta clenbuterol
 • naturlige måter å øke hastigheten på stoffskiftet
 • hvordan kan en tenåring øke kroppsvekt?
 • er høye protein dietter dårlig for deg?
 • å spise mer brokkoli for et sunt hjerte
 • hvordan å bekjempe betennelser med kosthold
 • whey protein pulver vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com