roer kosthold

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-10-27
Roing er en av de mest anstrengende sport. Roere er utøvere som har behov for tilstrekkelige mengder næringsstoffer for å nå sitt høyeste potensial. Ifølge Colorado State University, idrettsutøvere nå sin topp ytelse ved å spise en rekke matvarer og trening ofte. En romaskin kosthold må ha en enorm tilførsel av karbohydrater og protein med en begrenset mengde fett

Pre-Rad Meal <.

Tre til fire timer før du rad, bør du ha et sunt og næringsrikt måltid. Din pre-rad måltid bør bestå av hovedsakelig karbohydrater og bør inneholde null mettet fett. Ifølge Colorado State University, karbohydrater gir 40 til 50 prosent av energien i de innledende stadier av moderat trening. Pasta, kan grønnsaker og hel-hvete brød gir en god pre-rad måltid.

Fordøyelse

Mange roere gjør den feilen å ikke fullt tygge maten deres. Mat som ikke er fullt tygges kan føre til tregere fordøyelse. Tygge maten er viktig fordi det gjør at kroppen kan absorbere energi fra maten til blodet raskere. Frukt smoothies gjøre en stor pre-rad måltid fordi karbohydrater er allerede i en lett fordøyelig form.

Post-Workout Recovery Snack

I følge Amy Goodson, en registrert idrett kostholdsekspert med Ben Hogan Sports Therapy og TCU friidrett, post-workout utvinning snacks med protein kan føre til økt utvinning ganger. Lettmelk gjør en stor matbit fordi den har både protein og karbohydrater med en begrenset mengde mettet fett. Hvis du ønsker å få litt ekstra protein, så du kan også prøve å kjøpe en protein shake.

Unngå Mettet Fett

Ifølge American Heart Association, mettet fett bør kun bestå av 7 prosent av totale daglige kalorier. Mettet fett er også en ledende årsak til fedme. Mettet fett bør unngås for enhver pris, fordi roerne trenger for å bo som passer og slanke som de muligens kan. Mettet fett er også dårlig før en rad fordi de tar svært lang tid å fordøye.

Opphold Hydrerte

En romaskin kosthold må bestå av rikelig med vann. Ifølge HealthGuidance. org, enkeltpersoner må drikke mellom 1 til 2 liter vann per dag. Mange roere har en vanskelig tid å vite når de er fullt hydrert. Hvis urinen er klar, så vet du at kroppen er fullt hydrert. Men hvis urinen er mørk gul, så må du drikke betydelig mer vann før treningen. Som en generell regel bør du drikke vann selv om du ikke er tørst.


Previous:nothing Next:normal kvinners vekt

Relaterte artikler


 • sukkerfri godteri ernæringsmessige fakta
 • gastrisk bypass pre-kirurgi kosthold
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene ved edamame
 • en balansert vekttap diett
 • hva urter er godt å hjelpe slutte å røyke?
 • Hva er de helsemessige fordelene av kosher dill pickles?
 • hvordan bli motivert til å spise riktig
 • ultrametabolism detox
 • hvordan gjøre hjerte-sunt kjøtt valg
 • 1200-1500 kaloriinntak
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com