slim rask diett informasjon

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-10-30
"Gi oss en uke, vil vi ta av vekt. " At slagordet brakte mye oppmerksomhet i 1990-årene til Slim-Fast, rister en linje med vekt-tap og barer. Ved å erstatte to måltider om dagen med en Slim-Fast produkt og spise en "fornuftig middag," produkter "produsentene sier Kosten kan miste en betydelig mengde vekt

Du trenger:. .
Poengene kalkulator /finder

Historie

Slim-Fast ble introdusert i 1977 av Thompson Medical Company, som hadde tidligere produsert Slim-Mint Gum og Dexatrim slankepiller. På den tiden var Slim-Fast en pulverisert formel blandet med lettmelk. Den opprinnelige kosthold var en 1200-kalori-per-dag diett med to shakes og en fornuftig middag. Imidlertid var Slim-Fast trukket fra markedet etter at 60 personer døde etter etter en lignende 300-kalori-per-dag diett markedsført av en konkurrent.

Slim-Fast ble gjeninnført i midten av 1980-tallet. I 1988 signerte selskapet Los Angeles Dodgers manager Tommy Lasorda som talsmann og lovet en $ 20,000 donasjon til sin favoritt veldedighet hvis han stakk med Slim-Fast kosthold. Som et resultat mistet Lasorda nesten 30 pounds og produsenten donert midlene til å bygge et nytt kloster for nonner i Nashville, Tennessee. Selskapet har fortsatt med kjendis støttespiller siden. Slim-Fast ble skilt ut fra Thompson Medical i 1990 og ble kjøpt av Unilever-konsernet i 2000. Det rapporteres $ 28,000,000 i omsetning i 1999

Produkter

Ifølge Slim-Fast nettside, er det fem typer produkter tilgjengelige:

Optima shakes, pulver, måltid og snackbarer , som kontrollerer sult. Disse har mindre sukker enn det opprinnelige produktet.

High-Protein shakes, måltid og snack barer og pulver med vitamin B-komplekset å øke stoffskiftet

Lett å Digest vibrering for de som er laktose-eller gluten-sensitive

Lavere karbohydrat shake og snackbarer med 6 g av totalt karbohydrater

Original Slim-Fast shakes og måltid barer

Hver av disse produktene er tilgjengelig i en rekke smaker. De fleste store supermarkeder bære elementer og individuelle porsjoner kan ofte bli funnet på nærbutikker.

Diet Plan

The Slim-Fast hjemmeside har mange aktiviteter og verktøy for å lage en personlig diett plan. Generelt, er dieters oppfordres til å "bytte, kombinere, spise og snack. " For eksempel erstatte en vanlig frokost med en Slim-Fast riste, kombinere en rist eller et måltid bar med en sandwich til lunsj, spise en 500-kalori "fornuftige" middag og spiser frukt, grønnsaker eller en Slim-Fast produkt som snacks .

resultater

Ifølge Slim-Fast nettside, har brukerne mistet opp til 18 kg. i syv måneder og holdt den av ved å fortsette å bruke en Slim-Fast produktet daglig i stedet for et måltid og fortsetter å trene regelmessig og spise fornuftig.

Kritikk

Noen som har brukt Slim-Fast produkter gjør faktisk gå ned i vekt raskt, men stoppe programmet etter en uke på grunn av monotonien i en shake-diett. Vekt-Loss Center. net 's vurdering bemerket at sukkerinnholdet i produktene kan resultere i en "sukker krasj" midt på dagen. Det har også bemerket at produktene kan bli dyrt hvis du kjøper det i store mengder.

Helserisiko

Ingen stor helsefare har vært knyttet til Slim-Fast produktene når de brukes som anvist, ifølge diet. com.


Previous:nothing Next:hva er de mest populære dietter?

Relaterte artikler


 • lav-sukker dietter barna vil like
 • hvordan å lage mat med hvitløk for å hindre hjertesykdom
 • hvordan å følge den hellige hjertet kosthold
 • næringsstoffene i grønnsaker og frukt
 • fiber ernæring kosthold
 • den beste dietten mat for raskt vekttap
 • tips og triks for å miste vekt raskt
 • super mat diett plan
 • å spise sunt for hjertet
 • hvordan du velger sunt hjerte varmt korn
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com