sukkerfri godteri ernæringsmessige fakta

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-10-10
Ernæring fakta etiketter finnes på baksiden av bearbeidet mat. Formålet med ernæring fakta etiketten er å gi potensielle forbrukere med informasjon om innholdet i maten som de vil være tidkrevende. Det ernæring fakta for sukkerfrie drops vil avhenge av hvilken type godteri som det er og merkenavnet industrien godteri

Visning Størrelse

Den første delen av ernæring fakta etikettene på en sukkerfri godteri vil gi potensielle forbrukere med en tjener størrelse. De serverer størrelse vil bistå potensielle forbruker av den sukkerfrie drops med informasjon om hvor stor anbefalte servering er slik at de kan kalkulere næringsstoffer og vitaminer i porsjoner de vil forbruke. Kjenne servering størrelse og mengde per porsjon av hvert næringsstoff vil tillate potensielle forbrukeren å overvåke sitt inntak av enkelte vitamin og næringsstoffer tilsvarende. De serverer størrelse for sukkerfri godteri vil være en viss mengde stykker;. Servering størrelse vil variere fra et drops til en annen

Kalorier

Mengden kalorier per porsjon på noen sukkerfrie drops ernæring fakta etiketten er under servering størrelse. Bare fordi en candy er sukker-fri betyr ikke at det vil være fri for kalorier. Diabetikere bør være oppmerksom på dette faktum, og bli minnet på å vurdere kalori teller per servering av sukkerfri godteri som de spiser.

Næringsstoffer

Den andre delen av ernæring fakta etiketten vil liste totale gram de nevnte næringsstoffene i hver servering størrelse på sukkerfri godteri. Total fett, kolesterol, natrium, total karbohydrater, kostfiber, sukker og protein vil bli oppført i denne delen, og porsjoner vil bli oppført i gram eller milligram. Til høyre for disse beløpene er prosent daglig verdien av næringsstoffer, er prosent daglig verdi basert på en 2000-kalori daglig inntak.

Vitaminer

Alle vitaminer som er i sukkerfrie drops vil bli oppført Følgende listen over næringsstoffer og mengden av næringsstoffer per porsjon. Hvis vitaminer ikke er inkludert i sukkerfri godteri, da denne delen av godteri ernæring fakta label ikke vil være til stede. Vitaminer vil bli målt bare ved prosent av daglige verdi. Kalsium og jern kan finnes i noen sukkerfrie drops.

Ingredients

Ingrediensene i den sukkerfrie drops vil bli oppført under ernæring fakta etiketten og vil være forskjellig fra et drops type til en annen. Ingrediensene vil vises ligner på vanlig godteri, som inneholder slike ingredienser som kakao og flavored oljer, sitronsyre syrer, og fargelegging fargestoffer. Forskjellen i listen over ingrediensene i en vanlig godteri og en sukkerfri godteri er fravær av sukker i sukkerfri godteri. I stedet for sukker, er sukkeralkoholer som sorbitol og lactitol brukes til å blidgjøre godteri.


Previous:nothing Next:måltid planlegging for diabetes og vektkontroll

Relaterte artikler


 • syv dagers detox retninger
 • protein diett for diabetes
 • hvordan du kan spise for å unngå hjertesykdom
 • hvordan du miste vekt over ferien
 • å spise mer brokkoli for et sunt hjerte
 • nyttig dietter for kolesterol
 • sunt kosthold og mosjon planer
 • kosthold for å øke HDL-nivåer
 • hvor å kjøpe acai berry
 • omega 3 vitamin informasjon
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com