sunn mat diett menyen

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-10-18
Innlemming av sunn mat i kostholdet ditt ikke bare nærer din kropp, men også til bedre mental velvære. Sukker, kan bearbeidet mat og fett lede en person føler seg svak og deprimert. Ved å spise riktig type mat som holder blodsukkeret fra varierende, kan du beholde nok energi til å komme deg gjennom dagen. Sjekk ut noen av disse forslagene for sunn mat menyer og plukke ut hva som er riktig for deg

Du trenger:
Patience

Breakfast

I følge en studie utført av. Journal of American College Nutrition, forbrukes mennesker som spiste en fjerdedel av sin dag med kalori tildeling mindre karbohydrater og fett gjennom hele dagen. Ikke bare kan du miste vekt ved å spise en skikkelig frokost, men du kan beholde din figur. Spis en godt avrundet frokost med eggehvite omelett's, en frukt og en skive av hele hvete toast. Andre breakfast valgene inkluderer yoghurt parfaits med kalkun pølse, quiche med grønnsaker eller tofu forvrenges med svarte bønner. Avkall sukkerholdige desserter på frokoster, fordi de vil føre til at blodsukkeret til dip midt på dagen.

Snacks

Sport science pioner, Dr. Fred Hatfield, anbefaler å spise fem måltider om dagen for å kontrollere blodsukkeret og insulin nivåer. Dette kan virke vanskelig for de som leder en on-the-go livsstil, men det er mange småretter som er lette å pakke og ta med deg. Små poser med trail mix kan lagres i bilen, og spist to timer før lunsj eller to timer før middag. Hummus og skiver grønnsaker, string ost og eple skiver og peanøttsmør er også lett å ta. Hvis du er hjemme, steke opp tre eggehviter for et måltid som er mindre enn 100 kalorier.

Lunsj

er tide med lunsj undergangen for mange dieters plaget med begrensede muligheter. Pakke lunsjer av hvete tortilla wraps med rød paprika, fetaost, hummus og spirer. Glem kremet salat dressinger. Dressinger som ranch, blå ost og thousand island har så mange kalorier som fastfood hamburgere. I stedet mix opp balsamico eddik med ekstra virgin olivenolje, Dijon sennep, hakket hvitløk og en dæsj Tabasco. Du kan gjøre en hel hvete pizza hjemme og bringe i skiver å arbeide for å varme opp. Prøv å bruke geitost og masse grønnsaker som pålegg.

Middag

Folk har en tendens til å overspise på middag på grunn av stress, feilaktig spise i løpet av dagen eller dårlig måltid valg. Få shopping gjort på en dag i uken for å unngå dagligvarebutikk fristelser. Lag en deilig suppe, og koble den med spinat salater eller cous cous. Du kan velge å fylle supper som kylling tortilla suppe, Manhattan blåskjellsuppe eller kylling chili. Nyt din favoritt Marinara saus med hele hvete pasta. Lag din egen sunne burrito ved å bruke brun ris, kylling, svarte bønner og lite fett mozzarella ost. Finn en god salsa oppskrift og lage dine egne to top på egg retter, supper, salater og magert kjøtt retter. Kom opp med retter på egen hånd og gjøre opp din egen personlige kokebok. Det vil være en stor ting å dele med andre mennesker og gir deg flere ideer for fremtiden.


Previous:nothing Next:akavar fakta

Relaterte artikler


 • ultrametabolism detox
 • høye protein dietter og vektøkning
 • super mat for lang levetid
 • fiber ernæring kosthold
 • vekttap diett
 • en balansert vekttap diett
 • Fordelene med å spise epler
 • matvarer som hindrer jernmangel
 • muskel bygging kosthold tips
 • hjemmelaget appetitt suppressants
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com