syv dagers detox retninger

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-10-06
De syv dagers detox er et vekttap plan for å redusere giftige giftstoff i kroppen samtidig som den tilfører kroppen med viktige vitaminer og næringsstoffer. Selv om en rekke produsenter tilbyr en syv dagers detox plan, de fleste programmer krever pasientene å konsumere vitaminer og kosttilskudd daglig i stedet for fast føde, og pasienter må også redusere fysisk aktivitet og avstå fra å bruke narkotika og alkohol. Hvis du håper å redusere mengden av giftstoffer og kjemikalier i kroppen din, bør du vurdere en syv dagers detox plan og følg instruksjonene nøye for optimale resultater.

forbruker daglig kosttilskudd

De fleste syv-dagers detox planer fastsetter at pasienter som avstår fra å spise fast føde, og i stedet innta to til. tre urte kosttilskudd daglig. Disse kosttilskudd inneholder viktige vitaminer og mineraler som nærer kroppen og å rense blodet og urinveiene. Ingredienser som vanligvis inngår i disse kosttilskudd er grønn te ekstrakt, lakris rot, melk tistel frø, echinacea purpurea ekstrakt, peppermynte, gurkemeie, granateple og løvetann blad. Mange av disse ingrediensene har en lang historie med medisinsk bruk, og blir vurdert som svært effektive og foryngende på huden, håret og vitale vev.

Reduser giftstoffer i kroppen

I tillegg til forbruker daglig urte kosttilskudd, de fleste syv -dagers detox planer oppfordrer pasienter til å avstå fra negative aktivitet, inkludert drikke alkohol og røyke. I tillegg er ulovlig narkotikabruk frarådes, som kroppen forsøker å skylle eksisterende giftstoffer i systemet. Til hjelp i utskillelsen av giftstoffer, er pasienter anbefales å drikke åtte glass eller mer vann daglig. Drikker te, inkludert grønt og hvitt te, vil også bistå i å øke antioksidanter i kroppen under detox prosessen.

Hvile og slappe av

For optimale resultater, er pasienter fullfører en syv-dagers detox plan rådet til å hvile og avstå fra enhver unødvendig fysisk aktivitet. Fordi pasientene er bare drukket urte kosttilskudd, og ikke fast føde, vil pasientene trolig føle seg svak og sliten. Pasientene bør også sikte på å få mellom syv og åtte timers søvn hver natt for å tillate kroppen å hvile og komme. Utføre detox i løpet av en periode med lav aktivitet, inkludert en sommer eller ferie pause, er å foretrekke, som pasienter kan føle seg for svak til å jobbe eller konsentrere seg.


Previous:nothing Next:måter å få en flat mage

Relaterte artikler


 • raskeste måten å miste en øl magen
 • risikoer og komplikasjoner fra en gastrisk bypass
 • idiot proof diett måltid plan
 • hvordan å velge sunn pizza pålegg
 • en kaloriteller kosthold
 • hvordan starte å spise vegetarisk
 • super mat diett plan
 • diabetiker måltid ideer
 • hvordan man skal fremme kirkens medlemmer helse
 • hvordan å handle og lagre på Bondens marked
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com