tips for anslått vekttap

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-10-08
Når du oppretter en vekt-tap plan, er det viktig å sette fornuftige mål. På den måten vil du ikke bli fristet til å gi opp i fortvilelse når du ikke oppnå forventet vekttap. Den McKinley Health Center ved University of Illinois i Urbana-Champaign har publisert en liste over vanlige slanking og trening myter. Avslørte disse mytene og læring av fakta kan hjelpe deg å danne rimelige forventninger om din forventede vekttap

Hvordan vi miste vekt

Kroppen mister vekt når du spiser færre kalorier enn du forbrenner. Å kaste fett, må du enten kutte ned på kalorier eller trene mer. Hvis du gjør begge deler, kan du maksimere mye vekt du vil miste. En UCLA rapport om vektkontroll anbefaler å opprette en daglig rutine for sunn mat og aerobic trening. Det amerikanske Food Guide Pyramid er et godt eksempel på et sunt, balansert kosthold.

Forming riktige forventninger

Du kan ikke gå ned i vekt på bestemte områder. Noen fitness produkter hevder at å utføre visse øvelser vil hjelpe deg å miste vekt på en målrettet område av kroppen din. The University of Illinois sier "spot opplæring for å redusere størrelsen ikke skjer. " Kroppen din skur fett i lag, så endringer i vekt vil bli spredt ut over kroppen din.

ikke forvente resultater som kroppen ikke kan genetisk oppnå. The University of Illinois påpeker at ulike mennesker har ulike kroppstyper --- du ikke kan være i stand til å ha en ultra-tynn modell kropp, uansett hvor hardt du prøver. I stedet for å fokusere innsatsen på urimelig mål, velge et mål vekt som er oppnåelig og sunt.

Harvard University's School of Public Health advarer de som vurderer slankepiller eller gastrisk bypass kirurgi for å redusere sine forventninger til anslått vekttap. Disse to metodene kan virke som en enkel måte å gå ned i vekt, men uansett hvor drastisk det første tapet, kan bare en sunn livsstil fører til varig vekttap.

Merk at både slankepiller og gastrisk kirurgi er eneste anbefales for de som er alvorlig overvektige, og bør kun vurderes i samråd med lege. Harvard sier at begge metoder kan ha alvorlige bivirkninger, og "den risikoen kan oppveie fordelene. "

Sunn Vaner

Trene erstatter ikke behovet for å kosthold. Hvis du spiser feil, ikke forvente raske vekttap. Mens det er sant at trening kan brenne av overflødige kalorier, inneholder den mest effektive vekttap plan slanking og trening. The University of Illinois og UCLA begge anbefaler skjema som dieters en vekt-tap rutine som inkorporerer daglig mosjon og et sunt, balansert kosthold. Ved å gjøre dette, vil du ikke bare gå ned i vekt, men du vil også danne nye vaner som vil gjøre ditt vekttap permanent.


Previous:nothing Next:hvor mye burde jeg veie for høyde min?

Relaterte artikler


 • 10 tips for å miste buk fett
 • hvordan den flate magen kosthold
 • kosthold for nyre styrke
 • hjelp med å miste vekt
 • den beste måten å miste lår vekt
 • hvor mye protien folk bør spise?
 • mat til å hjelpe erektil dysfunksjon
 • diett for å hjelpe dårlig kolesterol
 • lap band kosthold ideer
 • ernæringsmessige informasjon for tørre kidneybønner
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com