ultimate ernæring guide

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-10-30
Ifølge Centers for Disease Control og Prevention (CDC), 60 millioner voksne er overvektige i USA. Denne svimlende statistikken skyldes i hovedsak delvis til mangel på ernæring som den gjennomsnittlige amerikanske kostholdet inneholder. Riktig ernæring er svært viktig for den gjennomsnittlige person, men enda viktigere for enkeltpersoner som ønsker å gå ned i vekt

Unngå mettet fett.

Ifølge American Heart Association, mettet fett inntaket bør begrenses til 7% av total daglig kalorier og kan bidra til høy-kolesterol nivåer. Dietter som inneholder mye mettet fett er en ledende årsak til fedme i USA. Dietter høy i mettet fett også betydelig økt risiko for koronar hjertesykdom. Å utvikle bedre ernæring, prøv å unngå mettet fett.

Fast food har en unormalt høy mengde mettet fett og bør unngås for enhver pris. For eksempel, har en dobbel Cheeseburger fra McDonalds 11 gram mettet fett og en Double Whopper fra Burger King har 19 gram mettet fett.

Opphold Hydrerte

Ifølge Mayo Clinic, skal den enkelte forbruker to liter vann per dag for å være fullt hydrert. En flott måte å holde seg hydrert er å drikke åtte glass vann om dagen som måler åtte gram hver. Hvis du trener, så er det enda viktigere for kroppen å være fullt hydrert fordi kroppen kan tape enorme mengder vann under trening. Hvis urinen er klar, så vet du kroppen din er fullt hydrert. Men hvis urinen er mørk gul --- så må du drikke betydelig mer vann for å fukte kroppen din.

Ta en multivitamin

Få en tilstrekkelig mengde av vitaminer og mineraler kan gjøres gjennom mat alene. Men, multivitaminer er en flott måte å sikre at du får de vitaminer og mineraler som du trenger. Ifølge Mayo Clinic, rimelige multivitaminer er like gode som de dyre merkene. Du ønsker kanskje å ta en hver dag multivitaminer fordi det er forskjellige typer beregnet på kjønn og alder.

Få din Protein

I følge The Journal of Nutrition, skal den enkelte forbruker 0,75 gram protein for hvert pund av kroppen vekt på at de har per dag. For eksempel vil en 200-kilos person trenger å konsumere 150 gram protein per dag for å holde seg frisk. Kylling, magert kjøtt, og fisk er alle gode kilder til protein. Hvis du ikke får nok protein fra naturlige kilder, bør du kanskje vurdere å ta et protein supplement.


Previous:nothing Next:guide til urte vekttap ingredienser

Relaterte artikler


 • hvordan gjøre raske og enkle lav carb snacks
 • porsjonskontroll og fedme forebyggende for barn
 • koffeinfri grønn te og vekttap
 • ingen protein diett
 • hvordan du kan redusere sjansene for hjerteinfarkt
 • kosthold for barn med acid reflux
 • kosttilskudd for å støtte vekttap
 • slanking mat tips
 • den gjennomsnittlige kostnaden for smart LiPo
 • 10 tips for å miste buk fett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com