vekttap avrusning program

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-10-08
Avgiftning er prosessen med flushing giftstoffer ut av kroppen. Målet er ofte å oppnå en større mengde energi, fokus, helse og vekttap. Fasting antas av enkelte å rengjøre organer og kroppen. Talsmenn mener at under faste perioden kroppen blir grundig spylt fordi ingenting annet kommer inn i kroppen som må brytes ned

Cleansing

Det kolon er den delen av kroppen er ansvarlig for å fjerne avfall og giftstoffer fra kroppen. Ifølge Kolon Rensing og forstoppelse Resource Center, når det blir blokkert, begynner avfall til råtne i tykktarmen og giftstoffer komme reabsorberes i kroppen. Det antas at dette påvirker de sunne utgivelsen av avfall fra kroppen, hindrer vekttap. Ifølge Mayo Clinic, er det ingen bevis som støtter at avrusning dietter arbeidet med å detox kroppen. The Mayo Clinic anbefaler et sunt kosthold for kolon helse. Til tross for dette, er faste en populær metode som brukes av mange til å detox organene og kroppen og gå ned i vekt.

Fasting innebærer kun forbruker visse mat eller drikke for et bestemt antall dager. Tradisjonelt er dette vannet, og pause fra alle andre matvarer gjør at hele systemet som skal spyles. Å gjennomgå en intensiv rense, legge saften av en halv sitron, 1 ss. av honning og en klype kajennepepper til et glass renset vann. Drikk 12 kopper av dette daglig i tre til 10 dager.

En annen type raske innebærer spise kun frukt og grønnsaker i tre til 10 dager. Dette kan også gjøres som en juice eller suppe raskt, drikker bare juice eller suppe for de tre til 10 dager. Fordi frukt og grønnsaker generelt er høy i fiber, antioksidanter, vitaminer og mineraler, de er antatt av enkelte å være nyttig i rensing av organer. Grønne grønnsaker inneholder chloraphyl, som er antatt å rense giftstoffer fra blodet.

Løvetann rot te kan brukes i et forsøk på å fjerne lever og nyrer. Marshmallow root, fennikel og lakris te antas av enkelte å tømme tarmen og holde dem friske. Legg 1 ts. av noen av disse urtene til kokt vann og la den bratt i tre til fem minutter, belastning og drikke. Drikk ett eller tre kopper te per dag.

Det anbefales at du drikker 12 kopper vann, juice eller væsker for hver dag i en raskt. Når fasten er fullført, er det anbefalt at du tar probiotika slik at du kan fylle tarmfloraen i tarmen. Disse de gode bakteriene som hjelper til å fordøye mat og bekjempe skadelige bakterier.

For å gjennomgå en fullstendig rens, starter med tre dager på bare å spise frukt og grønnsaker, så gjør tre dager av honning sitron rens. Når dette er gjort, introdusere frukt og grønnsaker inn i faste i tre dager, og spise frukt og grønnsaker på den 10. dagen av den raske.

Det anbefales at du gjeninnføre vanlig mat inn i kostholdet på et svært sakte tempo. Ta med nøtter og frø, deretter sakte innføre korn og hvete. Det antas at inntak av probiotika vil hjelpe deg til å omstille til å spise vanlig mat igjen.

Husk å kontakte legen din før du starter en rask.


Previous:nothing Next:hva som skjer etter fedme kirurgi?

Relaterte artikler


 • matvarer som bidrar til å øke vekten
 • den beste dietten mat for raskt vekttap
 • å spise mer fisk for et sunt hjerte
 • den beste måten å miste lår vekt
 • diett for å miste vekt og lavere kolesterol
 • å spise sunt for hjertet
 • ernæring for nyrer
 • high-fiber, kalorifattig diett
 • kan prenatal vitaminer gjøre deg opp i vekt?
 • diett for hypothyroid pasienter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com