vekttap programmer dekkes av forent helseforsikring

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-10-27
United Health Care oppfordrer arbeidsgivere til å delta i en wellness program for sine ansatte. Avhengig av hvilken plan du har, kan du være kvalifisert for rabatter på diett programmer som Weight Watchers og Jenny Craig. For å finne ut om du er kvalifisert, kan du kontakte United Health Care direkte

Wellness programmer

United Health Care oppfordrer arbeidsgivere til å fokus på forebyggende medisin i et forsøk på å koste medisinske kostnader. De hevder at avkastningen for å gjøre dette kan utgjøre opp til $ 3 til $ 6 på dollaren i en 2-til 5-års periode. Ifølge forsikringen transportøren, mer enn halvparten av de voksne i USA er inaktive, og en tredjedel var fedme fra 2003 til 2004. Kreft, hjerte-og karsykdommer og diabetes type 2 er noen av de sykdommer som kan bli oppveid av å miste vekt med din arbeidsgivers velvære program. Gjennom United Health Care helse rabattsystemet, kan brukerne lagre 10 til 50 prosent på en rekke helse-pleie produkter.

Weight Watchers

Weight Watchers er en plan som omfatter rådgivning og mat overvåking gjennom en prosess som kalles POENG. POENG ta hensyn til kalorier, fett og kostfiber i hver enkelt komponent av mat og gir den en POENG verdi. Alternativt kan dieters holde seg til en bestemt liste over hele, ubehandlet mat og slutte å spise når de er fulle. Weight Watchers oppfordrer også fysisk aktivitet, vannforbruk, multivitamin inntak og og en godt balanse diett av frukt, grønnsaker, magre meieriprodukter og protein, og hele korn. Kunder delta på et ukentlig møte og snakke med andre om deres kosthold og mosjon problemstillinger. Alternativt kan kundene velger en online eller på-jobb-programmet.

Jenny Craig

Jenny Craig er en plan som fokuserer på kaloriforbruket og gir kundene med prepackaged mat som de deretter supplere med frisk frukt og grønnsaker. Frokost, lunsj, middag og snacks er alle levert av Jenny Craig systemet, og kundene må strengt overholde sine daglige kalori kvoter. I en mer privat setting, sammenlignet med Weight Watchers, er Jenny Craig kunder tilordnet en rådgiver som møtes ukentlig for å diskutere kosthold, trening og livet problemer.

MyUHC. com

United Health Care har også en egen portal som kan brukes som et vekttap program. Det finnes ulike verktøy og ressurser, herunder helsevesenet vurderinger og artikler med relevant informasjon for de som prøver å gå ned i vekt. Andre verktøy inkluderer et måltid plan, en del sizer, en mat journal og en online helse coach for å hjelpe deg å nå din vekt-tap mål.

Andre alternativer

Sjekk med din helseforsikring bæreren for andre produkter som er kvalifisert for en rabatt gjennom United Health Care. Dette kan inkludere en medlemskap til Curves og andre helse-klubber, samt NordicTrack utstyr.


Previous:nothing Next:Hele kroppen renset for en staph infeksjon

Relaterte artikler


 • hvordan gjøre raske og enkle lav carb snacks
 • informasjon om mat kilder med jern og B12
 • mat som utløser vekttap
 • Hele kroppen renset for en staph infeksjon
 • kilder til vitamin B
 • hvordan å forberede for å utøve psykisk
 • hvilke matvarer er høyt i alkaliske?
 • hvordan du bruker Middelhavet diett for å bedre hjerte helse
 • kosthold for prostata kreft behandling
 • er høye protein dietter dårlig for deg?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com