velge vekttap kosttilskudd

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-10-10
Det amerikanske Food and Drug Administration (FDA) advarer forbrukerne til å være skeptisk til påstandene vekttap kosttilskudd. FDA anbefaler også forbrukerne til å konsultere lege før du begynner på et vekttap programmet fordi visse helsemessige forhold, slik som graviditet, diabetes eller hjertesykdom, kan øke helserisikoen ved enkelte kosttilskudd. Også, kan legen fortelle deg hvilke kosttilskudd kan samhandle dårlig med noen resept eller over-the-counter medisiner du tar

Expert Opinion

Nei vekttap kosttilskudd oppfyller kriteriene for anbefalt bruk. Det er dommen av forskere fra Harvard Medical School, som rapportert i 1. november 2004-utgaven av "American Family Lege," en peer-reviewed medisinsk journal. Rapporten fortsetter med å argumentere at vekttap kosttilskudd er i beste uprøvd og i verste fall potensielt farlig. Følgende beskrivelser av kosttilskudd representerer informasjon fra denne rapporten.

Energi Supplements

Selv om kosttilskudd som inneholder ephedra-koffein kombinasjoner kan være effektive for vekttap, forbudt FDA salg av ephedra i 2004. Før det, var kosttilskudd som inneholdt efedrin ansvarlig for 64 prosent av alle negative bivirkninger knyttet til urte kosttilskudd, selv om de bare består 0. 8 av alle vekttap supplement salg.

Karbohydratmetabolismen Supplements

Disse typer kosttilskudd inneholder krom eller ginseng. Krom kan påvirke vekttap fordi eksperter mener det påvirker karbohydrat-og lipidmetabolismen. Ginseng er tenkt å muligens bedre glukosetoleranse. Men så langt har ingen studier vist at enten krom eller ginseng påvirker vekttap mer enn placebo.

Metthetsfølelse Supplements

Kosttilskudd som inneholder Glucomannan, psyllium eller guar gum hevder å utløse en følelse av metthet, eller fylde. Selv om ekspertene tror ikke disse ingrediensene er farlige, det er ingen bevis på at de har noen effekt i det hele tatt på vekttap.

Fat Oksidasjon og Fat syntese Kosttilskudd

Ingen studier har vist at hydroxycitric syre, konjugert linolsyre, grønn te, vitamin B5, L-karnitin, lakris og pyruvat er effektive for vekttap.

Supplements som hevder til Block Fat Absorption

Selv om flere studier funnet at kitosan, den aktive ingrediensen i fett-blokkerende kosttilskudd, gjorde øke vekttap, uenig enkelte forskere med metoder for disse studiene, som alle var utført av samme gruppe. Senere studier av ulike grupper fant ikke noe vekttap nytte av bruk av kitosan.

Andre Supplement Ingredienser

Løvetann og Cascara produkter hevder å bidra til å eliminere vann fra kroppen, men ingen har blitt studert for vekttap fordeler. Siden løvetann er vanndrivende og Cascara er et avføringsmiddel, Harvard forskerne advare mot langvarig bruk av noen av disse stoffene.

Laminaria (kelp), guggul og eple cider eddik dessuten aldri vært undersøkt for vekttap. Johannesurt har vært studert, men ingen bevis indikerte at det var gunstig for vekttap. FDA har erklært spirulina (noen ganger kalt blågrønne alger) helt ineffektivt for vekttap.


Previous:nothing Next:den beste sunn kolon renset kroppen

Relaterte artikler


 • en lav-kolesterol diett plan-menyen
 • er høye protein dietter dårlig for deg?
 • hvilke matvarer øker stoffskifte?
 • hvor å miste 50 pounds i 200 dager
 • hvordan du kan redusere sjansene for hjerteinfarkt
 • LDL-senkende kosthold
 • mat ideer for raske og enkle vekttap
 • hvordan du får kalsium på et vegetarisk kosthold uten meieriprodukter
 • fordelene av et balansert kosthold
 • hvordan bruke hvitløk for et sunt hjerte
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com