3 dagers rens dietter

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-11-17
Tre-dagers rens dietter er en flott måte å hoppe starte en lengre kosthold med raske vekt og avfall tap. Gjennomsnittlig person kan forvente å tape opptil 10 pounds under denne dietten. En rens kosthold kan også eliminere suget etter sukkerholdig mat og mat med høyt usunt fett. Rens dietter er trygge for ellers friske voksne, men du bør likevel konsultere med legen din før du starter noen vekttap program

Grunnleggende om en 3-dagers Cleanse

Planlegg renset kosthold på forhånd. Velg et tidspunkt når du ikke vil være under mye stress, eller har behov for økt fysisk anstrengelse. Når det er mulig, er en tre-dagers helg det beste valget.

Plan for lett til moderat trening under en rens diett. Avslappet spaserturer eller lett svømming er perfekte.

Drikk rikelig med vann. Vann er et sentralt element i en rens diett, enda mer enn i det daglige liv. Du trenger den ekstra vann for å skylle giftstoffer og avfall fra systemet. Sikt på en daglig mål på 10 til 12 glass vann.

Ta et vitamin daglig. En god multivitamin vil sikre at du får alle nødvendige vitaminer og mineraler.

Juice Rens

For en juice rens, fylle opp med frukt juice uten tilsatt sukker. Hvis du har en juicer du kan lage din egen juice. Drikk opptil 8 glass om dagen av saft av ditt valg.

Den mest anbefalte juice for en rens kosthold er tranebær og grapefrukt juice. Ofte disse 100 prosent naturlig juice er søtet med eplejuice. Dette er greit for en tre-dagers rens. Selvfølgelig kan du bytte hva juice du foretrekker, forutsatt at de er 100 prosent juice.

The Raw Food Rens

Under en rå mat rens diett du spise noe annet enn rå frukt og grønnsaker. All rå mat dietter vurdere noe mat å bli rå om det ikke har vært kokt til over 115 grader. Dette eliminerer all hermetikk, junk mat og kjøtt.

For en tre-dagers rens diett av rå mat, forventer å spise oftere enn normalt. Ferske frukter og grønnsaker er fordøyd raskere enn kjøtt og mest kokt mat. Du kan spise så ofte du vil og så mye som du vil. For optimal nytteverdi av dette rens, målet for et fargerikt utvalg av frukt og grønnsaker.

Bullion Rens

På denne dietten renser du drikker en kopp biff eller kylling bullion per måltid. Du vil starte dagen med et glass vann som har 1 ss. av sitron juice blandet inn i den. En time etter at du drikker dine glass vann du vil ha ditt første måltid bullion. Den enkleste forberedelse til bullion er å kjøpe små bullion kuber på matbutikken. Plasser en kube av bullion i en kopp med vann og varme til kuben er oppløst.


Previous:nothing Next:sunt kosthold planer for kvinner

Relaterte artikler


 • hvor mye fett per dag er nødvendig å gå ned i vekt?
 • høy protein diett risiko
 • hvordan du miste ekstra vekt på vekt overvåkere
 • diabetiker måltid ideer
 • tre måneder vekttap plan
 • mat for raskt vekttap
 • få en dyp kolon renset
 • gjøre pizza og sjokolade forårsaker kviser?
 • fiber ernæring kosthold
 • juice rensing kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com