4-dagers detox plan

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-11-19
En detox plan er utformet for å kvitte kroppen med urenheter og giftstoffer som kan gjøre deg trøtt hele dagen. En fire-dagers detox program er effektivt i å hjelpe deg å forbedre immunsystemet funksjon, bedre metabolsk funksjon og gjenopprette leveren og nyrene til optimal funksjon. Alltid konsultere med legen din før du starter en ny diett eller vekt-tap programmet

Øvelse

Når du starter en detox program, om du ikke ønsker en tung belastning av aktiviteter fordi du kan ofte føle svak fra giftstoffer blir sluppet inn i systemet ditt. Som et resultat, prøv å planlegge en detox over en lang helg eller når du har lyse dagene på jobb. Som blir sagt, trenger du ikke ønsker å bli sløv gjennom prosessen. Moderat trening eller aktivitet i morgen vil øke sirkulasjonen, som igjen hjelper kroppen skylle ut giftstoffer du slipper i løpet av detox. Det spiller ingen rolle hva du gjør, men kom deg ut og gjøre noe. Dette kan være en rask spasertur, en sykkeltur eller annen aerobic aktivitet. Hvis du føler deg ør under trening, stoppe og sette seg ned. Dette kan være en bivirkning av detox.

Metabolsk Boost og rens

Under hver dag i detox du vil gjøre flere ting for å forbedre metabolsk funksjon og rense kroppen din. Det første du må gjøre etter at du øvelsen er å gi kroppen en metabolsk løft ved å drikke saften av en halv sitron blandes med 300 ml varmt vann før frokost. Mellom frokost og snacks, vil du skylle systemet daglig med 400 ml vann og gjøre det samme igjen etter at du snack å rense kroppen din. Etter lunsj, vil du drikke et annet 300 ml vann daglig, og gjenta dette etter snack, og før middag. Etter middag, drikke en urte te, for eksempel kamille te.

Mat

Maten er veldig spesifikk i denne dietten for å maksimere kaloriinntaket, øke antioksidanter inntak og giftige utslipp. Frokost på den første dagen består av to biter av frukt med 3 ss. sukkerfri müsli, 1 ss. linfrøolje og 2 ss. geitemelk yoghurt. Frokost på den andre dagen består av müsli inneholder havregryn, ristede mandler og ris melk med et revet eple. På den tredje dagen, spiser bønner i tomatsaus med dampet spinat og har en sopp, spinat og tomat omelett på den siste dagen.

Lunsj den første dagen inneholder linser, kapers og salvie salat på rødbeter. For den andre dagen, spise en salat med tomat, gulrot, rakett, spirer, et egg, avocado og kikerter. På den tredje dagen, spise tre vårruller med tamari. For fjerde lunsj, lage en salat med grønne linser med stekt gresskar, spinat og sitronsaft.

Middag er lite fett med grillet kylling på spinat, valnøtter, eple og søtpotet. På den andre dagen, vil du forbruke laks med bok choy, risnudler og tamari. Til ditt tredje middag, gjøre stir-fry grønnsaker med kylling og ris. På den siste dagen, spise grillede grønnsaker med humus og snapper.

Snacks

Morning snacks bør miso suppe på de to første dagene med blandede bær på den tredje dagen. Den fjerde dagen er snack er en appelsin. Ettermiddagen snacks bør mandler og svisker på den første dagen, gulrot og selleri med humus på den andre, et eple og røkt tofu på den tredje, med et eple og nøtter på den siste dagen.


Previous:nothing Next:releana vekttap program

Relaterte artikler


 • hellige hjerte kosthold tips
 • hvordan å gå ned i vekt uten å gi opp maten du elsker
 • hvor mye karbohydrater, fett og protein bør du spise daglig for å gå ned i vekt?
 • leucine kosthold
 • hvordan komme til og bo på en sunn vekt
 • informasjon om mat kilder med jern og B12
 • gjøre pizza og sjokolade forårsaker kviser?
 • diabetikere mat diagram og kosthold
 • ernæringsmessige informasjon på bakken hjort
 • kosthold råd til å tone opp
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com