Atkins dietten og menopause

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-11-13
Menopause bringer mange endringer i kvinnens kropp, som kan være overveldende, og forekommer i en relativt kort tidsperiode. I tillegg til opphør av reproduktive funksjonen, må du også takle mulig vektøkning, takket være hormonelle svingninger. Heldigvis, derimot, trenger du ikke stadig lider med vektøkning. Du kan forbedre din kroppssammensetning med riktige endringer i kostholdet strategi. Hvis du for øyeblikket går gjennom overgangsalderen, vurdere Atkins Diet å hjelpe deg å kaste noen pounds.

vektøkning under overgangsalder

Ikke alle kvinner opplever vektøkning i overgangsalderen, er det sannsynlig å skje, siden det påvirker lag to tredjedeler av kvinner. Vanligvis kan du få mellom 10 og 15 pounds i løpet av overgangsalderen. Dette fettet Gevinsten er også kombinert med en reduksjon i "insulin resistens", som Atkins Diet er utstyrt for å hjelpe.

Om insulinresistens

Insulin er kroppens primære transport hormon, og er utgitt i stor grad svar på blodsukkeret pigger forårsaket av karbohydratinntak. Insulin øser opp sukkeret flyter i blodet og kjører den inn i både fett-og muskelvev. Hvis du nylig har utøvd, vil insulin handle hovedsakelig å gi næring til skadet muskelvev. Hvis du ikke har, vil insulin lagre blodet er næringsstoffer for senere bruk i form av fett. Å være resistente mot insulin betyr at kroppen må produsere ekstra insulin for å oppnå samme effekt, forsterke virkningen av en bestemt insulin pigg. Disse toppene slår raskt inn akkumulert fett gevinst, og det er her Atkins kommer inn i bildet.

Atkins og insulin Resistance

Uten katalysator av karbohydrater, vil kroppens insulin nivåer ikke lenger brått pigg, fjerne trusselen om uventede fett lagring. Dermed kan den Atkins plan hjelpe deg å unngå vektøkning gjennom overgangsalderen. Som kroppen din naturlig øker insulin resistens, vil du effektivt begrense sine planer ved å følge en lavere carb tilnærming og fjerne insulin som en trussel.

Etter Atkins

Første fase av Atkins planen krever at du går gjennom en to-ukers induksjon periode, da karbohydrater holdes på eller under 20 gram per dag. Dette muliggjør et skifte fra en carb-brenner til en fett-brenning metabolisme. Etter dette, er det daglige carb grensen fordoblet til 40, og du oppfordres til å konsumere store mengder grønnsaker og frukt (innenfor dine carb grensen, selvfølgelig). Som du nå dine mål vekt, er karbohydrater stadig økt til du taper ikke mer enn et halvt kilo per uke. Når du treffer målet ditt, øker karbohydrater igjen til du er verken få eller miste vekt. Dermed er Atkins bare en virkelig "low-carb" plan for de første par månedene, etter som det blir mer helhetlig.

Hensyn

Det primære tingen å forstå om overgangsalder er at som kroppen din endringer, må du endre sammen med den for å opprettholde optimal helse. Dermed kan du ikke lenger komme unna med splurging på karbohydrater-din økt insulin resistens rett og slett ikke vil tillate det uten konsekvenser. Å være tilpasningsdyktig og bytter til en lav-carb diett strategi ikke bare demonstrerer engasjement og kjøre, men det lar kroppen din til å fortsette å fungere optimalt for tiår framover.


Previous:nothing Next:ernæring: protein mat

Relaterte artikler


 • super mat for lang levetid
 • whey protein pulver vekttap
 • hva er bee pollen godt for?
 • micronutrition for vekttap kirurgi pasient
 • raskeste måten å miste en øl magen
 • hvordan du kjøper hoodia gordonii
 • ernæringsmessige verdien av rå mandler
 • hvordan du skal gjøre sunn vekttap
 • hvordan du kan redusere sjansene for hjerteinfarkt
 • ultra-enkel diett plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com