Atkins tips

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-11-29
"Dr. Atkins 'New Diet Revolution" virkelig begynte en ny revolusjon i verden av slanking. I et nøtteskall, er grunnlaget for Atkins dietten dette: Kroppen vil forbrenne karbohydrater for energi først, lagre det overskytende som fett. Derfor, når du drastisk redusere mengden karbohydrater du spiser, vil kroppen din bli tvunget til å brenne lagret fett som energi. Høres enkelt nok, men først kostholdet kan være ganske restriktive. Du kan gå ned i vekt hell med denne planen, du bare trenger verktøy for å gjøre reisen din en lettere en.

Forbered deg selv

Før du begynner på Atkins diett, les over listen over matvarer som du har lov til å spise og begynne å gjøre deg kjent med karbohydrater teller. Denne metoden strays fra den tradisjonelle middel til å miste vekt gjennom kalori og fett teller, som kan ta en bit av å bli vant til.

Du trenger også å forstå noen av begrepene som brukes under Atkins diett, for eksempel som ketose og ketoner. Ketose er staten kroppen din er i når den brenner fett snarere enn karbohydrater som brensel, mens ketoner er fragmenter av drivstoff som er laget mens fettet butikker har blitt brutt ned. Ketostix brukes til å overvåke kroppens overgang til ketose. Denne overgangen skjer vanligvis sted i løpet av de første to ukene av Atkins planen.

Induksjon Periode

Dette er kanskje den mest avgjørende periode av dietten så vel som de vanskeligste. Det varer i minst to uker, men noen forblir i den induksjon fasen i opptil seks uker. Den induksjon fasen er ment å hoppe starte Atkins diett, og det daglige karbohydrat inntaket er kun 20 gram, men en gang fullført, kan du øke ditt daglige inntak carb til 40 gram. Du kan oppleve humørsvingninger, tretthet og en manglende evne til å konsentrere seg for den første uken som kroppen tilpasser seg mangel på karbohydrater. Det er viktig at du følger planen til tee for å høste alle sine langsiktige fordeler. Hvis du har noen bekymringer eller alvorlige helseproblemer, konsultere legen din før og /eller i denne fasen.

Drikk vann

Den anbefalte mengden vann kan variere fra person til person. Noen Atkins dieters vil fortelle deg å drikke 100 oz. en dag, mens andre vil fortelle deg å drikke din vekt i vann (hvis du veier 150 kg. , drikker 150 gram. vann). En god tommelfingerregel er 68 oz. en dag. Ikke bare vann hjelpe aktivere stoffskiftet og forbrenner lagret fett, det hjelper også kvitt kroppen av ketoner, fett som allerede er brent.

Les Etiketter

Reading mat etiketter er et annet viktig aspekt for din suksess på Atkins plan. Du kan ikke vite hvor mange karbohydrater du tar i hvis du ikke lese mat etiketter. Du bør også bruke et karbohydrat counter, mange av disse kan bli funnet på Internett. Dette vil fortelle deg nøyaktig hvor mange karbohydrater finnes i nesten alle matvarer tenkelige, særlig friske grønnsaker og frukt som ikke har mat etiketter knyttet til dem. I tillegg vil en carb counter hjelp du se etter skjulte karbohydrater-dette er karbohydrater som ikke er oppført på mat etiketter, men finnes i maten du spiser

Reduser inntak av koffein

Koffein kan bremse ned. forbrenning av lagret fett ved å øke nivåene av insulin i kroppen din. Når du har uteksaminert fra induksjon fase til din vedlikeholdsfasen, nyte kaffe, te og kosthold brus i små porsjoner.

Forvent Veisperringer

Alle på et tidspunkt vil møte et platå i deres vekttap og du vil ikke være unntatt fra denne erfaringen. Ikke bli motløs, men du trenger å overvåke varigheten av platået din. Hvis du merker at du nærmer en måned uten vekttap, plassere deg selv tilbake på induksjon del av planen for en uke eller to for å vekke kroppen opp igjen.


Previous:nothing Next:hypothyroid vekttap diett

Relaterte artikler


 • hvor mange kalorier gjør at kroppen trenger å holde vekten?
 • naturlig kolon renset oppskrifter
 • kilder til protein i kosten
 • sunt kosthold regimer
 • vegetabilsk kosthold
 • kilder av LDL kolesterol
 • sunt vekttap hjelp
 • akavar fakta
 • ernæringsmessige verdien av naturlige yoghurt
 • hva dietter fungerer best?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com