Farene ved pankreatin

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-11-12
Pancreatin er et enzym som produseres i exocrine cellene i bukspyttkjertelen som hjelper med fordøyelsen av stivelse, fett og proteiner. Som en medisinsk supplement for pasienter produsere begrenset eller ingen naturlige pankreatin, er den tilgjengelig i kapsel, tablett eller pulverform. Pancreatin er hentet gris bukspyttkjertelen og brukes primært til behandling av pankreatitt og cystisk fibrose, men er også administreres for kreft i bukspyttkjertelen, nyresykdom, multippel sklerose, livmor fibroids, autoimmune mangler, fordøyelsesbesvær, vekttap, og matallergier. . Fleste av farene forbundet med pankreatin kommer fra overforbruk

Små irritasjoner

En standard dose av pankreatin er 500 to1000 mg tatt muntlig før hvert måltid eller snack. Selv på riktig nivå, fører det til enorm tørste. Ikke ta med varm mat eller drikke, da dette stopper tillegget virker som den skal. Den pankreatin Tabletten skal svelges med vann umiddelbart eller det kan irritere tannkjøttet og kinn. Prøv magesaftresistente kapselen for å unngå dette problemet.

Allergiske Reaksjoner

Fordi pankreatin er trukket fra griser, bør alle med en svinekjøtt allergi holde seg borte fra den. Allergiske reaksjoner spenner fra mild kløe og hevelse, hovedsakelig i ansikt, munn og svelg, til utslett, svimmelhet og åndenød.

Fu00F4r Vanskeligheter

Pancreatin overdoser kan føre til kvalme, diar¨¦ og feilernæring, som leder til andre ernæringsmessige og helseproblemer. Dosering et beløp av pankreatin kan forhindre intestinal adsorbenter, som rense kroppen for giftstoffer og gift, virker som den skal.

alvorlige bivirkninger

Pancreatin kan føre til hyppig eller smertefull vannlating og leddsmerter. Ring lege straks dersom disse symptomene oppstår. Pancreatin kan også føre til økte nivåer av urinsyre i urin og blod, samt forstoppelse og intestinal obstruksjon.

Cystisk fibrose

I følge Food and Drug Administration, pasienter som tar pankreatin for cystisk fibrose kjøre noen av den mest alvorlige risikoene knyttet til supplement, inkludert alvorlig magesmerter, intestinal obstruksjon, inkontinens og rektalt prolaps, der hele eller deler av rektal veggen beveger seg ut av plass.

Long-Term Bruk

Langvarig bruk av pankreatin er ikke anbefalt, siden det kan føre til at bukspyttkjertelen til å ytterligere redusere eller avslutte produksjonen av dette enzymet fordøyelsessystemet. Ikke ta pankreatin tilskudd for mer enn to måneder, og deretter fortsette å se etter bivirkninger av medisin samt eventuelle fornyet fordøyelses problemer som kan ha ført til å ta det i første omgang


Previous:nothing Next:gode kilder til sink i mat

Relaterte artikler


 • matvarer som hindrer jernmangel
 • hva er Winstrol v?
 • ekstreme vekttap dietter
 • den beste måten å miste lår vekt
 • super mat diett plan
 • hvordan å lage mat lav natrium måltider
 • mat som utløser vekttap
 • måltider dietter
 • hvilke matvarer øker stoffskifte?
 • diabetiker måltid ideer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com